Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Un fost angajat al MAI și amicul său, reținuți pentru viol. Au abuzat sexual o minoră

Un fost angajat al MAI și amicul său, reținuți pentru viol. Au abuzat sexual o minoră

Procuratura raionului Telenești conduce urmărirea penală într-o cauză penală care vizează doi tineri învinuiți de violul unei minore care are vârsta de până la 14 ani, scrie jurnal.md.

Potrivit unui comunicat emis de serviciul de presă al PG, la 3 ianuarie, curent, în perioada cuprinsă între orele 21:00-22:20, un tânăr, acționând în coautorat cu un minor, s-au deplasat cu un automobil într-un sat din raionul Telenești, unde, a determinat-o pe victima minoră să urce în automobil.

Aceștia s-au deplasat în extravilanul satului respectiv, și chiar dacă știau cu certitudine că minora nu a atins vârsta de 14 ani şi este în imposibilitate de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa datorată vârstei fragede, au abuzat-o sexual provocându-i dureri fizice și psihice grave.

Învinuiții au fost reținuți la 6 ianuarie, iar la 7 ianuarie, curent, au fost puși sub învinuire în temeiul art. 171 alin.(3) lit. b) din Codul penal.

Procurorii precizează faptul că învinuitul major, este fost angajat al Ministerului Afacerilor Interne.

La data de 7 ianuarie în privința învinuiților a fost aplicată măsura preventivă - arestarea preventivă pe un termen de 30 de zile.

Organul de urmărire penală efectuează în continuare investigațiile necesare pentru elucidarea circumstanțelor cazului.

 

 

Sursa foto: Gazeta de Chișinău

Share:

Articole recomandate