Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Noi detalii despre minora găsită beată: Părinții vor fi sancționați

Noi detalii despre minora găsită beată: Părinții vor fi sancționați

Minora internată în stare gravă cu intoxicație alcoolică, în data de 29 decembrie 2022, la Spitalul Raional Anenii Noi, a stat cinci ore în reanimare. Informația a fost confirmată de către directorul Spitalului, Alexandru Nastas, scrie Știri.md.

Potrivit medicului, după cele cinci ore în reanimare, timp în care a ieșit din starea gravă în care se afla, minora a fost transferată în Secția de pediatrie. A doua zi, pe 30 decembrie 2022, fata a fost externată la insistența mamei. La externare minora se afla în stare satisfăcătoare.

În acest caz, părinții fetei riscă să fie atrași la răspundere. 

Contactată de Știri.md, Mariana Didenco, ofițer de presă al IP Anenii Noi, a comunicat că părinții fetei urmează a fi sancționați conform art. 63 din Codul contravențional.

Mai exact, părinții minorei riscă amendă de la 9 la 18 unități convenționale (de la 450 la 900 de lei) sau muncă neremunerată în folosul comunității de la 40 la 60 de ore.

O minoră în vârstă de 14 ani a fost internată în stare gravă cu intoxicație alcoolică.

Amintim că minora în vârstă de 14 ani a fost internată în stare gravă cu intoxicație alcoolică în după-amiaza zilei de 29 decembrie 2022. Ea a consumat băuturi alcoolice cu un grup de minori, într-un parc dintr-o localitate din Anenii Noi, însă a fost găsită ulterior singură în localitate.

 

 

 

Sursa foto: telegraph.md

Share:

Articole recomandate