Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Pentru că a refuzat să se căsătorească cu vărul ei, o femeie a fost omorâtă în bătaie

Pentru că a refuzat să se căsătorească cu vărul ei, o femeie a fost omorâtă în bătaie

O femeie de 25 de ani, din India, a fost omorâtă în bătaie de către vărul ei, pentru că a refuzat să se căsătorească cu el, spune poliția.

Incidentul a fost anunțat vineri, când trupul femeii a fost găsit într-un parc din capitala Delhi. „Am fost anunțați că trupul unei femei de 25 de ani a fost găsit într-un parc de lângă Colegiul Aurobindo. O rangă din fier a fost găsită în apropierea cadavrului”, a declarat un reprezentant al poliției din Delhi, potrivit presei indiene citată de The Independent.

Victima, identificată cu numele de Nargis, traversa parcul când vărul ei Irfan a oprit-o ca să stea de vorbă, au spus autoritățile. Când ea a refuzat conversația și i-a respins cererea în căsătorie, Irfan ar fi atacat-o cu ranga din fier pe care o adusese cu el și a lovit-o până a omorât-o.

Irfan s-a predat singur la poliție la câteva ore după comiterea crimei. La audieri, el a mărturisit că a vrut să se căsătorească cu Nargis, dar propunerea a fost respinsă atât de familia ei, cât și de Nargis, care nu-l voia ca soț pentru că nu avea un loc de muncă stabil.

De asemenea, bărbatul a recunoscut că a plănuit crima cu câteva zile înainte și a așteptat doar o ocazie.

Se pare că el a așteptat-o în parc, știind că Nargis va trece pe acolo când termina niște cursuri de stenografie la care era înscrisă.

Nargis i-a refuzat cererea în căsătorie de mai multe ori.

„Bărbatul a fost deranjat pentru că cererea lui în căsătorie a fost respinsă, iar femeia a refuzat să mai vorbească cu el și să-i răspundă la telefon. Din acest motiv a ucis-o”, a declarat Chandan Chowdhury, comisar de poliție.

Swati Maliwal, președinta Comisiei pentru Femei din Delhi, a declarat că orașul a devenit „extrem de nesigur” pentru femei, în condițiile în care cu numai o seară înainte s-a înregistrat un incident similar.

„Delhi, capitala națională, a devenit extrem de nesigură. Două incidente au ieșit la lumină astăzi. O femeie a fost împușcată mortal în Dabri, iar o alta a fost omorâtă în bătaie cu o rangă din fier, în plină zi. În întreaga țară, numele fetelor sunt menționate în ziare, dar crimele nu se mai opresc”, a spus Maliwal.


 

Share:

Articole recomandate