Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Părinți români arestați în Danemarca, după ce bebelușul lor a ajuns la spital cu hemoragie craniană

Părinți români arestați în Danemarca, după ce bebelușul lor a ajuns la spital cu hemoragie craniană

Doi români, părinţii unui băieţel de cinci săptămâni, stabiliţi în Danemarca, au fost arestaţi după ce au ajuns la spital cu copilul. Sunt anchetaţi pentru violenţă în familie după ce medicii au descoperit că bebeluşul lor are o hemoragie craniană, transmite observatornews.ro

Familia din România a celor doi susţine că problemele de sănătate ale copilului provin în urma nașterii șau cerut ajutor autorităţilor de la Bucureşti. Ministerul Afacerilor Externe nu a reuşit deocamdată să ia legătura cu medicul care tratează bebeluşul. 

Sorana şi Ionuţ Rotundu erau mai fericiţi ca niciodată. La aproape trei ani de când şi-au unit destinele, în decembrie, a venit pe lume primul lor copil: Mathias. Coşmarul pentru familie a început încă dinainte ca băieţelul să se nască. 

Fratele Soranei: A avut două zile de travaliu, acuza dureri şi a mers la spital în seara zilei de vineri spre sâmbătă, medicii i-au administrat o injecţie pentru dureri, au trimis-o acasă, a stat acasă şi sâmbătă a revenit la spital acuzând dureri mai mari.

Diagnostic cutremurător

După primele investigaţii, medicii au transmis părinţilor că băieţelul are o hemoragie craniană şi a fost transfertat la un spital mai mare, unde să fie supus mai multor analize medicale. 

Fratele Soranei: La primul spital i-au spus Soranei că ar fi de la naştere această problemă. 

Tot la spital au venit şi poliţiştii care i-au arestat pe cei doi părinţi pentru o perioadă de 4 săptămâni,  fiind făcute cercetări pentru violenţă în familie. 

Abia astăzi, la cinci zile de la internare, familia a aflat, de la Ambasada României în Danemarca, că Mathias a fost stabilizat.

Sursă foto: antena3.ro 

Share:

Articole recomandate