Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Cel puțin șase persoane au murit și 20 au fost rănite în timpul unui atac ce a avut loc în SUA de Ziua Independenței

Cel puțin șase persoane au murit și 20 au fost rănite în timpul unui atac ce a avut loc în SUA de Ziua Independenței

Cel puțin șase persoane au fost ucise și 24 rănite într-un schimb de focuri produs în nordul Statelor Unite, în timpul unei parade de Ziua Independenței. Atacatorul, descris de poliție ca fiind un bărbat cu vârsta cuprinsă între 18 și 20 de ani, este fugar și considerat potențial înarmat și periculos, informează CNN.  Forțele de ordine spun că acesta ar fi deschis focul de pe un acoperiș, cel mai probabil dintr-o pușcă semiautomată, scrie agora.md

Drept urmare a incidentului, orașul Evanston din statul Illinois a închis toate plajele și a anulat focurile de artificii. Poliția din Highland Park conduce investigația, iar grupul operativ de combatere a infracțiunilor majore din Lake County lucrează direct cu FBI, a declarat purtătorul de cuvânt al grupului operativ, Chris Covelli, în cadrul unei conferințe de presă.

Suspectul este considerat în continuare înarmat și periculos. Nu există însă niciun indiciu că acesta s-ar baricada undeva sau că ar avea ostatici, a precizat Covelli.

Amintim că pe 24 mai în SUA a avut loc un atac soldat cu moartea a 19 elevi și doi profesori ai unei școli primare din Uvalde, Texas. Un alt atac a avut loc pe 14 mai, la o băcănie din Buffalo, New York, acesta fiind soldat cu 10 morți. 

 

 

 

Sursa foto: știri.md

Share:

Articole recomandate