Odoraș.

Odoraș.

Tedi

Ardei umpluți cu legume

Ardei umpluți cu legume

Sunt ușor de făcut, perfecți atât în cadrul unui stil de viață vegan cât și în perioadele de post.

Ingrediente:

4 ardei verzi mari

1 cană porumb fiert

1 cană conopidă tăiată mărunt

1 cană morcovi rași

1 ceapă mică

2 căței de usturoi tocați

1 lingură ulei

sare și piper, după gust

Mod de preparare

Tai capacul ardeilor, le scoți semințele și nervurile și-i așezi într-o tavă de copt.

Sotezi ceapa tocată, usturoiul în ulei până devin translucide. Adaugi morcovii și conopida în tigaie și le călești 5-7 minute, amestecând din când în când. Pui porumbul și omogenizezi. Lași pe foc 2-3 minute, până când legumele sunt moi și rumene. Condimentezi cu sare și piper, după gust.

Umpli ardeii cu amestecul de legume, introduci tava în cuptor și coci 30-40 de minute sau până când ardeii sunt moi și umplutura este bine coaptă.

Share:

Articole recomandate