Interpreta Jasmin, într-o vacanță exotică împreună cu copiii

Interpreta Jasmin, într-o vacanță exotică împreună cu copiii

Pe lângă amalgamul de evenimente și petreceri private la care este invitată interpreta Jasmin din Rusia, aceasta se pare că găsește loc în agendă și pentru vacanțe la mare împreună cu copiii. Deși încă nu a făcut publică destinația pe care a ales-o în această vară, artista își bucură internauții în fiecare zi cu fotografii din vacanță alături de cei doi copilași ai săi.

De mai bine de o săptămână, interpreta rusă Jasmin se bucură de mare și soare într-o locație exotică, împreună cu fetița sa Margarita și mezinul Miron. A devenit deja o obișnuință pentru artistă să-și organizeze escapade în destinații exotice alături de copii săi, nu și alături de soț, însă foarte rar aceasta face publice locurile pentru care optează.

Se pare că celor trei membri ai familiei Șor le priește din plin această vacanță, cel puțin asta se vede din zecile de fotografii postate pe Instagram. Mai mult ca atât, într-o postare pe aceeași rețea de socializare, Jasmin a dezvăluit că este destul de strictă cu fiica sa în ceea privește consumul de zahăr și foarte rar îi permite fiicei să se delecteze cu ceva dulce. În vacanță aceasta a făcut unele excepții, și Margarita are voie să mănânce o singură înghețată pe zi.

Admirați și voi fotografii frumoase din vacanța familiei Shor!

 

 

 

Foto: Instagram.com

Adaugă comentariu