Ce garderobă i-a creat Elena Bivol fiicei sale de nici o lună!

Ce garderobă i-a creat Elena Bivol fiicei sale de nici o lună!

 

Creatoarea de haine Elena Bivol se descurcă perfect în rolul de mamă. La mai puțin de o lună de la naștere aceasta a reușit să-i facă fiicei sale o garderobă impunătoare de haine, la care visează toate mamele de fete.

Încă din primele zile de la naștere creatoarea o răsfață pe micuța Eliza cu cele mai frumoase hăinuțe. Aceasta nu a ezitat să afișeze pe Facebook o fotografie cu garderoba fetiței sale, care a fost însoțită de mesajul: „O ajunge pe mama.” Întrebată dacă printre hăinuțe se regăsește vreo ținută semnată de ea, creatoarea a spus că fetița este prea mică ca să-i facă ceva, însă pe viitor cu siguranță își va răsfăța fiica cu cele mai frumoase ținute.

Se pare că Elena Bivol se descurcă perfect în rolul de mamă și nu i se pare deloc dificil acest rol, deoarece are o fetiță foarte cuminte și calmă. Ba mai mult, la scurt timp după naștere Elena a devenit destul de activă pe plan profesional, și asta deoarece la creșterea micuței este ajutată de mama și soțul ei.

Micuța Eliza urmează să fie botezată în primăvara anului 2017, atunci părinții vor organiza și cumetria. „Urmează să facem o cumetrie mică între prieteni, așa cum a fost și nunta”, spune Elena Bivol. Amintim că nunta creatoarei a avut loc în vara acestui an într-un cerc restrâns de prieteni și fără mult tam-tam. 

 

Foto: facebook.com/elena.bivol

Adaugă comentariu