10 vedete care au devenit mame după vârsta de 40 de ani

10 vedete care au devenit mame după vârsta de 40 de ani

Vârsta medie a femeilor care devin mame pentru prima dată a crescut considerabil în întreaga lume. De exemplu, în 2013 vârsta medie a fost de 28,8 ani în țările europene, în timp ce în 2018 a devenit 29,3 ani și cam acesta este ritmul. Acest lucru se datorează în primul rând dezvoltării științei.

Descoperă 10 femei celebre care au devenit mame după vârsta de 40 de ani:

Cameron Diaz

 

Într-unul dintre interviurile sale din 2014, Cameron Diaz a spus că nu a fost niciodată atrasă de rolul de mamă. Totul s-a schimbat când l-a cunoscut pe soțul ei muzician Benji Madden.

Pe 30 decembrie 2019, actrița în vârstă de 47 de ani a devenit mamă pentru prima dată. Fiica ei Raddix s-a născut într-o clinică din Los Angeles. Părinții ei spun că le-a cucerit inimile imediat.

 

Uma Thurman

 

Uma Thurman și Ethan Hawke au doi copii: o fiică, Maya, născută în 1998 și un fiu, Levon, în 2002. Când copilul lor mai mic avea 3 ani, cuplul a divorțat.

Actrița a născut o altă fiică cu iubitul ei Arpad Busson. Acest lucru s-a întâmplat în 2012, când Uma avea 42 de ani.

 

Naomi Campbell

 

În mai 2021, modelul în vârstă de 50 de ani, Naomi Campbell, a împărtășit fotografia cu picioare mici pe palma ei pe Instagram. În acest fel, ea a vrut să anunțe nașterea primului ei copil.

În interviurile sale, Naomi a menționat de câteva ori că visa să devină mamă și s-a bucurat că știința modernă poate ajuta femeile să experimenteze maternitatea la orice vârstă.

Bunica bebelușului a scris în comentariile de sub fotografie că așteptase mult timp ca să fie bunică și că acum e extrem de emoționată.

 

Meryl Streep

 

Meryl Streep, care este adesea numită una dintre cele mai mari actrițe ale vremurilor prezente, are 4 copii. Fiul ei cel mare va împlini în curând 42 de ani, în timp ce fiica ei cea mică are 30 de ani.

Când Meryl și soțul ei, Don Gummer, au avut al patrulea copil, aveau 42 și 44 de ani.

 

Helena Bonham Carter

 

Helena Bonham Carter și regizorul de film Tim Burton au 2 copii: Billy (2003) și Nell (2008). Apropo, fiica ei nu a avut un nume până la vârsta de 7 luni, deoarece cuplul nu s-a putut pune de acord asupra numelui.

Potrivit Helenei, a trebuit să urmeze un tratament înainte de a doua sarcină și chiar se gândea la fertilizarea in vitro. În cele din urmă, a reușit să rămână însărcinată la vârsta de 41 de ani, după 2 ani de încercări nereușite.

 

Thandie Newton

 

Actrița Thandie Newton și regizorul Ol Parker au 3 copii. O fiică pe nume Ripley, care s-a născut în anul 2000 și o altă fiică Nico, născută 4 ani mai târziu. Fiul lor, Booker, s-a născut în 2014, când mama lui avea 41 de ani.

De toate cele trei dăți, Thandie a ales nașterea acasă. În prezent, petrece mult timp cu copiii ei și încearcă să-i ia cu ea la filmări.

 

Rachel Weisz

 

Rachel Weisz a născut primul ei copil, un fiu pe nume Henry, când avea 36 de ani. Actrița a îndrăznit să mai aibă un copil abia 12 ani mai târziu când avea 48 de ani.

Potrivit lui Rachel, principalul lucru în maternitate este să găsească echilibrul între carieră și familie. Copiii ajută o persoană să se simtă special, spune ea.

 

Jennifer Connelly

 

Primul ei copil în 1997, al doilea copil s-a născut în 2003, iar al treilea s-a născut în 2011 când actrița avea 40 de ani.

A avut probleme în timpul celei de-a treia sarcini și a suferit de grețuri matinale în primele 3 luni. Jennifer a ales nașterea în apă pentru a aduce pe lume ultimul ei copil.

 

Diane Kruger

 

Actrița Diane Kruger a devenit mamă pentru prima dată în 2018. La acea vreme, actrița în vârstă de 42 de ani și partenerul ei, Norman Reedus, aveau să devină părinții unei fete pe nume Nova.

Cuplul a încercat să nu facă publică sarcina, cu toate că, tabloidele au scris adesea despre rochiile largi ale Dianei pe care le purta la evenimente.

 

Amanda Peet

 

În 2014, Amanda Peet, în vârstă de 42 de ani, a devenit mamă pentru a treia oară. Actrița nu și-a dezvăluit sarcina timp de luni de zile până când a apărut cu burtica deja mare pe covorul roșu pentru premiile Emmy.

Potrivit ei, sarcina a fost ușoară și nu a avut de ce să se plângă decât, poate, de oboseală.

Sursa: eva.ro

Adaugă comentariu