Povestea care îți frânge inima – o fetiță de 6 ani are grijă de tatăl său paralizat după ce mama i-a părăsit

Povestea care îți frânge inima – o fetiță de 6 ani are grijă de tatăl său paralizat după ce mama i-a părăsit

Membrii familiei trebuie să rămână împreună atunci când soarta îi pune la încercare. Dar după ce Tian Haicheng din China a rămas paralizat după un accident de mașină, soția lui, cu care a fost 7 ani împreună, l-a abandonat. Din fericire, însă, nu toți s-au întors de la el.

Potrivit presei chineze, Tian a rămas paralizat de la piept în jos după ce un taxi l-a lovit și l-a aruncat într-un șanț în martie 2016. Soția lui a plecat peste câteva luni mai târziu, luându-și copilul mai mare cu ea. „Mi-a spus că urma să stea câteva zile în casa mamei sale. Dar nu s-a întors niciodată și l-a luat pe fiul nostru cu ea ”, a spus Tian. Doar fiica sa, Jia Jia, a rămas cu el. Și de atunci a avut grijă de el.

 

Jia Jia se tezește în fiecare zi la ora 6 și masează mușchii tatălui ei timp de o jumătate de oră, pentru a evita atrofierea lor. Asta înainte de a merge la școală. În timp ce studiază, bunicii, ambii fermieri, se îngrijesc de tatăl ei. După ce se întoarce, Jia Jia îl hrănește pe Tian și îl ajută să se miște în casă folosind un dispozitiv de mobilitate prins de pod.


Jia Jia chiar îi rade barba tatălui ei. „La început nu știam cum să-l bărbieresc și i-am tăiat fața tatălui și a sângerat. Dar tata a spus că nu este dureros. Acum, sunt foarte bună la bărbierit. Bunica mea spune că-l rad foarte curat”, a povestit fetița.

Când a fost întrebată despre mama ei, Jia Jia a spus că nu-i lipsește deloc, pentru că „nu are grijă de tata”.


 

Pentru a documenta munca altruistă a fiicei sale, Tian a creat un cont într-o aplicație chineză, Kuaishou, unde 480 de mii de persoane îi urmăresc luptele zilnice.

 

Sursa: boredpanda.com

Adaugă comentariu