(VIDEO) Dezvăluirile continuă: O altă asistentă medicală lovește fără milă copiii internați într-un spital de tuberculoză

(VIDEO) Dezvăluirile continuă: O altă asistentă medicală lovește fără milă copiii internați într-un spital de tuberculoză

Zilele trecute am scris AICI despre un filmuleț în care se vede cum o asistentă medicală lovește o fetiță internată în Spitalul de tuberculoză din Novosibirsk (Rusia). Din păcate, s-a dovedit că mai mulți copii au fost supuși unor forme de violență fizică.

Brutalitatea unei alte asistente medicale a ieșit la iveală după ce una dintre mame internate în spital a plasat videoclipul pe internet. 

„După incidentul în care asistenta a lovit-o pe fată, câteva zile noaptea mi-am pus telefonul la fereastra dintre secții. Am făcut un videoclip cu o altă asistentă: ea a bătut pe cap un băiat care stătea întins în patul lui și nu dormea ​​în timpul nopții. După acest truc, nu am mai văzut-o pe asistenta vinovată”, a spus Irina Glazunova.

Jurnaliștii au reușit să-i găsească pe părinții băiatului care era târât de păr. Au spus că la început au fost șocați de ceea ce au văzut.

„Fiul meu are șapte ani, are tuberculoză generalizată. În spital este singur deoarece nu ne-au permis să îl însoțim. Am văzut pe rețelele de socializare acest videoclip și am fost șocată ", spune mama copilului.

Comitetul de anchetă rus a deschis un dosar penal.

Adaugă comentariu

Închide