Eroii celor mai îndrăgite desene animate au fost pictați pe pereții unui spital din capitală

Eroii celor mai îndrăgite desene animate au fost pictați pe pereții unui spital din capitală

Pereții interiori ai Spitalului Clinic Municipal Pentru Copii nr.1 au prins viață. Eroii celor mai îndrăgite desene animate au fost pictați pe pereții instituției și aceste desene au menirea să aducă emoții pozitive și zâmbete pe fețele copiilor internați în spital.

Mai mulți studenți ai Universității Tehnice din Moldova au fost voluntari în cadrul proiectului Chișinău is Me și timp de câteva zile au pictat în culori deosebite pereții Spitalului Clinic Municipal Pentru Copii nr.1. Vopselele pentru realizarea lucrărilor fiind donate de către un agent economic din țară.

„Eroii celor mai îndrăgite desene animate au pus stăpânire pe întreg teritoriul, s-au ”cățărat” pe unde au putut și au promis cu hotărâre, că de-acum în colo, aici va domni doar voia bună, emoțiile pozitive și prietenia! Așa să fie!

Chișinău is Me mulțumește grupului de voluntari, studenți ai Universității Tehnice din Moldova, care pentru a doua oară s-au alăturat echipei noastre, demonstrându-ne iscusința, răbdarea și talentul nemărginit pe care îl dețin!”, acesta a fost mesajul publicat membrii grupului Chișinău is Me pe pagina de Facebook.

Menționăm că Chișinău is Me este un proiect nonprofit de artă urbană al cărui scop constă în a face capitala Moldovei colorată și plină de viață.

Foto: Facebook.com

Adaugă comentariu