Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Un minor de 3 ani a decedat în urma căderii de la înălțime

Un minor de 3 ani a decedat în urma căderii de la înălțime

Un minor de 3 ani a decedat în urma căderii de la înălțime. Polițiștii au fost sesizați pe data de 24 iunie, în jurul orei 21:40 despre faptul că un copil a căzut de la etajul 4 al unui bloc de locuit din sectorul Buiucani al capitalei.

La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj BPRO, grupa operativă a inspectoratului și un echipaj medical. Copilul, împreună cu mama au fost transportați la spital.

În cadrul cercetărilor, polițiștii au stabilit că geamul apartamentului era deschis, acesta sprijinindu-se de plasă a căzut în gol.

În urma traumelor primite copilul a decedat la spital. Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

„Poliția vine repetat cu un apel către părinți să manifeste prudență sporită, pentru că odată cu încălzirea timpului lăsăm geamurile deschise. Asigurați-vă că micuții nu au acces la geam, montați dispozitive speciale pentru blocarea geamurilor și nu lăsați copiii nici pentru un moment fără supraveghere”, menționează oamenii legii.

 

 

Siursa foto: Direcția de poliție a mun. Chișinău

Share:

Articole recomandate