Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Un copil de nici doi ani cu clavicula ruptă a fost trimis acasă de medici. Mamă: Mi-au spus că e doar speriat

Un copil de nici doi ani cu clavicula ruptă a fost trimis acasă de medici. Mamă: Mi-au spus că e doar speriat

Un copil de un an și șapte luni a fost trimis acasă, deși avea clavicula ruptă. Medicii din Aiud le-au spus părinților că băiatul nu are nimic și că e doar speriat.  

Mama copilului a povestit despre această situație pe rețelele sociale.

Ea a spus că micuțul a căzut și pentru că avea dureri, l-a dus la spitalul din Aiud. Acolo, medicii i-au făcut un consult sumar, acuză mama. Medicii nu i-au făcut nicio radiografie, susținând că este prea mic pentru o astfel de procedură, adaugă femeia.

Ea a povestit că medicii i-au spus că copilul nu are nimic și că e doar speriat, așa că l-au trimis acasă și i-au prescris calmante pentru dureri.

Pentru că durerile erau din ce în ce mai mari, părinții au decis să îl ducă pe băiat la spitalul din Cluj Napoca. Acolo a fost diagnosticat cu fractură de claviculă și traumatism cranio-cerebral.

În postarea sa pe Facebook, mama se plânge de lipsa de profesionalism a medicilor din Aiud.

Conducerea spitalului de acolo a transmis că așteaptă rezultatul investigațiilor făcute la spitalul din Cluj Napoca și o plângere din partea părinților, ca să decidă dacă se impune o anchetă internă pentru neglijență a cadrelor medicale care s-au ocupat de caz.

Sursa: digi24.ro

Share:

Articole recomandate