Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Simona Halep verdict dur pus de medici. Aceasta a fost nevoită să se retragă de la Turneul de la Miami

Simona Halep verdict dur pus de medici. Aceasta a fost nevoită să se retragă de la Turneul de la Miami

Jucătoarea de tenis Simona Halep s-a retras de la Turneul de la Miami, unde urma să joace în turul doi. Un diagnostic nedorit a pus frână unui început bun de an competițional, scrie avantaje.ro 

Înainte de primul meci din Turneul de la Miami, din turul al doilea, Simona Halep a anunțat că este constrânsă să se retragă. Aceasta a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, în care a explicat situația:

„Salut, prieteni, în timp ce mă antrenam ieri la Miami am simțit o durere ascuțită în piciorul meu stâng. M-am luptat cu coapsa încă de la semifinala de la Indian Wells și am speram să lucrurile se vor îmbunățăți, dar am mers la un RMN aseară și din nefericire a arătat o ruptură. Corpul are nevoie de o perioadă de timp pentru a se vindeca, prin urmare nu voi participa la competiții pe o perioadă de trei săptămâni.``

Decizia ei înseamnă că, în afară de Turneul de la Miami, aceasta nu va mai participa nici la Charlestone și Fed Cup.

„Chiar dacă pare că este o veste dezamăgitoare pe care o împărtășesc, îmi păstrez încrederea legată de startul grozav de an și sunt motivată să fac totul pentru a fi gata pentru sezonul de tenis pe zgură. Vă mulțumesc pentru susținerea continuă prin bune și rele, Simo``.

Conform ProSport.ro, medicii care au interpretat radiografiile sportivei au concluzionat că este vorba, de fapt, de o nouă accidentare, în plus față de cea suferită de Simona Halep în seminifala de la Indian Wells, și că trei săptămâni reprezintă, de fapt, perioada minimă de tratament și recuperare.

 

 

Sursa foto: eurosport.ro

 

Share:

Articole recomandate