Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Ploile cu grindină și vântul puternic au făcut ravagii la Briceni și Edineț. Zeci de copaci, doborâți la pământ

Ploile cu grindină și vântul puternic au făcut ravagii la Briceni și Edineț. Zeci de copaci, doborâți la pământ

Ploile torențiale cu gridină și rafalele de vânt au făcut ravagii în nordul țării, la Briceni și Edineț. Mai mulți copaci au fost doborâți, iar unele case și culturile agricole au fost afectate, scrie tv8.md

„La moment, datele sunt colectate. La nordul țării, La Briceni și Edineț, au fost înregistrate ploi torențiale cu grindină și cu rafale de vânt.

Conform primelor informații, copacii doborâți au blocat parțial o porțiune de drum între satele Groznița și Halahora din raionul Briceni.

Sunt antrenați pompierii și alți salvatori în comun cu lucrătorii SA Drumuri. Mai multe case și culturi agricole au fost afectate de ploi cu grindină în satele Fetești, Viișoara și Bădragii Noi din Edineț”, a declarat pentru TV8, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Daria Neceaeva.

Angajații IGSU au fost solicitați pentru lichidarea consecințelor în urma condițiilor climaterice nefavorabile. Pagubele materiale cauzate de condiții meteorologice nefavorabile urmează a fi stabilite de Comisiile pentru Situații Excepționale raionale.

 
 
Sursa: tv8.md
Share:

Articole recomandate