Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

O agenție de turism din Ucraina organizează tururi ghidate prin orașele bombardate. S-au înscris deja 150 de turiști

O agenție de turism din Ucraina organizează tururi ghidate prin orașele bombardate. S-au înscris deja 150 de turiști

Să vizitezi Ucraina acum, pentru a experimenta cum este să trăiești în mijlocul războiului, nu e tocmai o vacanță de vis, însă 150 de persoane s-au înscris deja pentru un tur ghidat prin orașele bombardate. Agenția de turism VisitUkraine a venit cu ideea acestor tururi, relatează CNN Travel. Pentru o zi de călătorie la Bucha, prețul este de 50 de euro, transmite libertatea.ro

În ciuda alertelor internaționale care avertizează asupra pericolului unei călătorii în Ucraina, compania spune că până acum a vândut 150 de bilete, în timp ce site-ul său, care oferă informații despre oferte, are 1,5 milioane de accesări pe lună, în creștere cu 50% față de cifrele de dinaintea invaziei.

„Porniți chiar acum într-o călătorie către minunata Ucraina”, îndeamnă agenția pe site-ul său. „Nu este vorba doar despre bombe, ceea ce se întâmplă astăzi în Ucraina este și despre modul în care oamenii se ajută unii pe alții”, spune fondatorul și CEO-ul VisitUkraine, Anton Taranenko.

„Dacă vrei să vizitezi orașele noastre distruse, vino acum!” Taranenko îndeamnă oamenii să viziteze Ucraina: „Dacă vrei să vezi orașele noastre distruse și oamenii curajoși luptând, te rog vino acum!”. „Verificăm regulat situația, astfel încât să putem monitoriza diferitele niveluri de siguranță”, spune el, subliniind că mulți ucraineni s-au întors acum în zonele din care au fugit inițial, în special în capitala Kiev.
 

 

 

 

Sursa foto: TRM

Share:

Articole recomandate