Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Copiii de la grădinițele din capitală vor primi cadouri de Crăciun din partea Primăriei

Copiii de la grădinițele din capitală vor primi cadouri de Crăciun din partea Primăriei

Copiii care frecventează grădinițele din capitală vor beneficia de cadouri de Crăciun din partea Primăriei deja din acest an. Anunțul a fost făcut de viceprimara capitalei, Angela Cutasevici, scrie unimedia.info.

Potrivit oficialei, aproape 39 de mii de copii din instituțiile preșcolare din municipiu vor beneficia de cadouri de Crăciun, în acest an: „Vineri am avut discuție cu șefii direcțiilor din sectoare, am identificat posibilitățile financiare de a asigura copiii din grădinițe cu daruri de la Moș Crăciun. Săptămâna aceasta până miercuri vom veni cu un comunicat de presă privind procedura de livrare a acestor cadouri, valoarea lor, conținutul etc.”.

Angela Cutasevici a precizat că doar grădinițele din capitală vor primi cadouri de Crăciun, deoarece primăriile din suburbii au bugete proprii. „Este singura posibilitate care poate fi realizată și din punct de vedere tehnic, și financiar”.

Darurile vor fi procurate de la Franzeluța și vor conține biscuiți, fără a include alte dulciuri: „Posibilitățile financiare sunt limitate, banii provin din economiile pentru alimentație”.

 

Foto simbol: new-year-party.ru

Share:

Articole recomandate