Medic pediatru: Cum îngrijim corect pielea bebelușului

Medic pediatru: Cum îngrijim corect pielea bebelușului

Îngrijirea pielii bebelușului în primul an de viață este o provocare majoră pentru fiecare părinte. Fiind foarte delicată, pielea nou-născutului necesită o îngrijire specială. Deseori, pielea bebelușului este iritată și uscată din motiv că părinții nu acordă suficientă atenție produselor pe care le folosesc. Pentru a evita erupțiile cutanate e important să cunoaștem cum îngrijim corect pielea micuțului și ce substanțe trebuie să conțină produsele pentru care optăm.

În cadrul evenimentului Șezătoarea Mamelor din 18 octombrie, medicul pediatru, Tatiana Vazian, va discuta despre particularitățile de îngrijire a pielii bebelușului, cum putem evita iritațiile și alergiile pe piele, ce nu trebuie să se regăsească pe eticheta produselor pentru îngrijirea copilului și de câte ori pe săptămână spălăm bebelușul pe corp și pe cap.

Intrarea este GRATUITĂ, doar în bază de înregistrare!
1. Completează FORMULARUL: http://s9.ro/t68
2. Dă participă/interesat la acest eveniment, pentru a afla toate noutăţile;
3. Fă un share acestui eveniment, ca să afle mai multe mame de el.

FĂRĂ COPII: La eveniment vă așteptăm fără copilaşi (în afară de cei din burtici). Evenimentul se desfășoară în formatul de seminar/discuții, iar copilașilor nu le sunt interesante astfel de activități, respectiv ei obosesc și fac gălăgie, perturbând buna desfășurare a evenimentului și fac imposibilă recepționarea informației de către participanți.

UNDE?
Evenimentul va avea loc la V-Continental Business Center, bd. Cantemir 5/4, etajul 2

Adaugă comentariu