În atenția familiilor cu tripleți și cvadrupleți născuți în anul 2020

În atenția familiilor cu tripleți și cvadrupleți născuți în anul 2020

În luna decembrie a anului 2020 trebuia să se organizeze cea de-a VIII-a ediție a evenimentului Crăciunul Copiilor! Marele eveniment a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus.

Revista Odoraș a transformat deja în tradiție ca la evenimentul anual – Crăciunul Copiilor, să ajute mai multe familii cu tripleți sau chiar cvadrupleți născuți în anul curent. Chiar dacă evenimentul nu va avea loc, Odoraș dorește să susțină familiile din Republica Moldova în care s-au născut tripleți sau cvadrupleți în anul 2020.

 

Astfel, familiile din Republica Moldova care doresc să beneficieze de actul de binefacere, le îndemnăm să completeze formularul de înregistrare AICI. Înregistrarea se face până la data de 12 noiembrie.

În anul 2019, Odoraș cu ajutorul partenerilor și al sponsorilor, a reușit să ofere ajutoare pentru șase familii cu tripleți și cvadrupleți. Familiile beneficiare au primit cadouri în funcție de necesitățile pe care le au, dar absolut pentru toate au fost pregătite scutece și articole de igienă, produse alimentare, hăinuțe și încălțăminte, tehnică de uz casnic (cum ar fi frigider, mașină de spălat, cuptor cu microunde), biciclete și manej, bunătăți pentru masa de Crăciun și ajutor material pentru fiecare familie.

Adaugă comentariu