(FOTO) Crăciunul copiilor – un eveniment pentru o viață!

(FOTO) Crăciunul copiilor – un eveniment pentru o viață!

Și în acest an evenimentul „Crăciunul Copiilor” organizat de Revista Odoraș a adus fericire și bucurie pe chipul copiilor prezenți la eveniment. De la pici mai mici, până la cei mai mari și voinici, toți au avut parte de voie bună, de surprize și s-au distrat de minune. Artiștii prezenți alături de copiii lor, ansamblurile de dansuri, Moș Crăciun cu Alba ca Zăpada, dar și partenerii evenimentului, toți au știut să creeze o atmosferă de basm.

 

Printre activitățile preferate ale copiilor a fost și atelierul de gătit realizat în parteneriat cu Dr. Oetker. Micuții s-au distrat de minune punându-și imaginația la contribuție și realizând diferite prăjituri cu delicioasele produse. Inimioare, căsuțe, brăduți din turtă dulce, toate au ajuns la cuptor și le-au arătat ce adevărați maeștri sunt în ale gătitului.

Printre artiștii de pe scenă care au avut parte de surprize de la Dr. Oetker a fost și Mariana Șura cu fetița sa. Interpreta le-a urat tuturor un sincer „La mulți ani!” și a plecat acasă cu o pungă de produse numai bune de gătit de sărbători. Să nu uităm să amintim și de cei care au moderat evenimentul și au avut grijă ca Moș Crăciun și Alba ca Zăpada să ajungă cu bine la destinație. Au fost nimeni alții decât prezentatoarea TV Lilia Ojovan și interpretul Adrian Ursu.

La final, familii întregi au avut parte de o surpriză fotografică de la Dr. Oetker. Amintiri de neuitat imprimate pe fotografii realizate instant. Ce mai, a fost o adevărată sărbătoare și distracție din plin. Un eveniment pentru toată viața.

Dr. Oetker vă urează „La mulți ani!” și nu se oprește cu surprizele. Vă invită de sărbători să gătiți, să participați și să câștigați premii de la Moș Crăciun. Tot ce trebuie să faceți este să cumpărați produsele Dr. Oetker și să înscrieți codul de pe ambalajele promoționale prin SMS la 1817* sau să-l completați în formular alături de datele voastre.

Astfel, puteți câștiga unul dintre premiile săptămânale, lunare sau Marele Premiu – 30.000 MDL pentru reutilarea bucătăriei. Campania are loc până pe 28 ianuarie 2019 și se desfășoară pe teritoriul Republicii Moldova. Tragerea la sorţi pentru Marele Premiu va avea loc în data de 05.02.2019. Detalii găsiți pe www.oetker.md

Înscrie-te în promoție, accesând link-ul următor: http://ingrediente-prajituri.promotii-oetker.ro/md/craciun2018/ro#inscriere

Vedeți mai multe foto și un filmuleț de la eveniment:

 

 

Adaugă comentariu