Căutați activități interesante pentru copii? Iată unde se organizează cele mai bune master-classuri de la noi!

Căutați activități interesante pentru copii? Iată unde se organizează cele mai bune master-classuri de la noi!

Copiilor mereu le sunt interesante activități noi și distractive, iar părinții mereu trebuie să caute ceea ce le va trezi curiozitatea picilor. Păi iată, activitățile creative, cum ar fi aplicațiile din diverse materiale (de dorit anume naturale, căci sunt sănătoase și inofensive pentru micuți) sunt cea mai bună alegere.

Ei bine, în zilele noastre, când maturii au o grămadă de alte activități, din păcate nu întotdeauna găsesc timp pentru a crea împreună cu micuții lor. Dar nici nu toți părinții au abilități de creație și nici timp de a căuta prin magazine toate materialele necesare pentru aplicații. În acest caz ne vine în ajutor Candy Club Moldova, care de curând și-a lansat o nouă filieră de activitate – master-class-uri creative pentru copilași.

La aceste activități copiii învață a face tablouri din semințe „Mozaica decorativă pentru copii” – Semincioară lângă semincioară. Iar cel mai recent master-class a fost cel de creare a lațului pentru vise – o amuletă din istoria indienilor americani, care au o legendă precum că un păianjen i-a învățat pe indieni să împletească un laț pentru visele rele și să le lase să treacă doar pe cele bune. Deci copiii nu doar că învață să facă un obiect creativ, dar mai și află legende interesante din istoria popoarelor lumii.

Master-class-urile au loc în weekend, sâmbăta în a doua parte a zilei, iar duminica în prima parte. Astfel încât părinții să-și poată admira picii implicați plenar în procesul de creație. Organizatorii pun la dispoziție toate materialele necesare, iar procesul este imortalizat într-o serie de fotografii calitative și pline de emoții. La final picii primesc și diplome de participare.

Candy Club Moldova și-a propus să organizeze astfel un proiect care încă nu are ceva asemănător la Chișinău - o întreagă gamă de ateliere complet noi, atent selectate pentru copii și părinți, o varietate de programe tematice și activități de divertisment. Profesorii din cadrul atelierelor Candy Club sunt psihologi certificați cu o vastă experiență. Grupurile mici vor oferi o abordare individuală fiecărui copil! Și cel mai important: nici un copil nu va pleca fără un cadou plăcut, bună dispoziție și dorința de a se reîntoarce la activitățile clubului.

Vă propunem să urmăriți pagina Candy Club Moldova pe Facebook ca să fiți la curent cu toate master-class-urile care se organizează și să mergeți cu picii voștri la aceste activități interesante și instructive. La sigur veți rămâne cu impresii plăcute și cu amintiri frumoase. Mai multe detalii despre activitățile Candy Club Moldova puteți obține la numărul de telefon 069212100.

 

Adaugă comentariu