Activitățile educative pot dezvolta inteligenţa copiilor

Activitățile educative pot dezvolta inteligenţa copiilor

Fiecare copil este unic și are un ritm propriu de creștere, iar pentru a dezvolta partea intelectuală și creativă a odorașului, părinții sunt mereu în căutarea celor mai interesante și utile activități.

Din lipsă de timp sau alte probleme, părinții sunt adesea impuși să amâne o activitate educativă cu copilul, iar dacă încă nu ați găsit o soluție convenabilă pentru a evita astfel de situații, noi vă recomandăm să apelați cu încredere la Centrul de dezvoltare pentru copii „Dovlecei” - un spațiu creat special pentru dezvoltarea intelectuală, creativă și emoțională a copilului.

Activitățile centrului includ metode speciale pentru dezvoltarea integrală a copilului (de la o vârstă de 9 luni până la 3 ani), metode de dezvoltare mai progresiste (de la 3 ani), pregătirea pentru şcoală (de la 5 ani), precum şi ocupații suplimentare, cum ar fi: școala de artă, cercul teatral, dansul şi educaţia muzicală.

 

Specialiștii calificați vor ajuta părinții să descopere o lume uimitoare a copiilor și să educe personalități libere și creative. La „Dovlecei” fiecare odoraș va dispune de o atenție aparte, înţelegere şi dragoste din partea pedagogilor, care cred că fiecare copil este o lume unică de gânduri, idei, interese, dorinţe şi emoţii.

 

Centrul de Dezvoltare pentru copii „Dovlecei” pune la dispoziție și un program de dezvoltare timpurie, ce presupune formarea abilităților de învățare și acumularea sistematică a cunoștințelor. Orice activitate desfășurată este asimilată de copii cu mare ușurință, fără a depune un efort deosebit, iar cel mai important este faptul că pedagogii lucrează cu fiecare copil în parte.

De asemenea, centrul are o sală de festivități unde puteți organiza zile de naștere pentru pici și posibilitatea să alegeți un program interesant de divertisment cu spectacol de păpuși, master-class, animatori, concursuri și jocuri.

 

Avantajele copiilor care frecventează Centrul de Dezvoltare pentru copii „Dovlecei” sunt:

  • Potențialul intelectual al copilului - este important ca intelectul copilului să se dezvolte cât mai devreme.
  • Dezvoltare integrată - în cadrul activităților copilul se obișnuiește să-și mărească bagajul cunoștințelor acumulate, ca urmare devenind tot mai independent.
  • Unicitatea programei - combinație de dezvoltare estetică, fizică, intelectuală și emoțională a copilului dvs. este bazată pe metode moderne psihopedogogice care formează o personalitate individuală.
  • Inovații și tradiții - centrul propune activități bazate pe metode tradiționale de educație care sunt strâns legate de metodele moderne.
  • Experiența pedagogilor - toți angajații au pregătire specială, instruire continuă.
  • Responsabilitate socială - centrul îți asumă responsabilitatea pentru calitatea instruirii, dar și pentru calitatea mobilierului.

Vă invităm să urmăriți pagina de Facebook a Centrului de Dezvoltare pentru copii „Dovlecei” pentru a fi la curent cu toate activitățile organizate pentru copii. Mai multe detalii despre Centrul de Dezvoltare pentru copii „Dovlecei” puteți obține la numărul de telefon 068 37 22 36.

Foto: Facebook.com

Adaugă comentariu