Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Ghici câţi ani are această femeie

Ghici câţi ani are această femeie

Pozele cu ea au devenit virale pe internet după ce lumea a aflat vârsta acestei femei. O cheamă Candy Lo, este originară din Hong Kong  şi este model.

A  născut 3 copii şi între timp a reuşit să îşi menţină silueta de invidiat şi să arate cu câteva decenii mai tânără. Pare greu de crezut, însă femeia a atins deja vârsta de 50 de ani.

În 1991 a câştigat Miss Asia, ca mai apoi să dispară de pe podium pentru a-şi întemeia o familie. Acum doi ani a divorţat şi a revenit cu forţe noi pentru alte proiecte. Recent a publicat o carte intitulată sugestiv “Timeless”, în care arată prin intermediul pozelor, atributele care au făcut-o celebră: lipsa ridurilor, pielea strălucitoare şi corpul bine lucrat.

Când şi-a făcut cont pe Instagram şi a început să-şi posteze pozele, lumea a înnebunit. A devenit o vedetă a reţelelor sociale, iar potrivit ziarului britanic The Mirror, admiratorii ei au epuizat rapid tirajul de 3.000 de exemplare al cărţii sale, despre care se poate spune că este mai degrabă un soi de album foto.

Foto:dailymail.co.uk

 

Share:

Articole recomandate