Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

De ce ar trebui să adăugați castraveți în apa de băut

De ce ar trebui să adăugați castraveți în apa de băut

Această băutură minunată și sănătoasă este ușor de preparat; tot ce vei avea nevoie este să bei apă și castraveți, scrie stiai.net 

 

Consumul unei cantități adecvate de apă este foarte important pentru funcționarea optimă a organismului, iar din când în când avem nevoie și de lichide bogate în vitamine și minerale. Bând astfel de lichide, pe lângă hidratarea organismului, ne putem și umple corpul cu o mulțime de minerale.

Apa cu castraveți are un efect foarte bun asupra sănătății noastre și ajută și la pierderea în greutate . Deci, dacă cineva se luptă cu excesul de greutate, el sau ea mai are două motive pentru a bea apă de castraveți de casă .

Pierderea în greutate necesită un consum redus de calorii. Un simplu pahar de suc de mere conține 113 calorii, în timp ce apa conține zero calorii și un castravete nu mai mult de 50 de calorii.

Aportul de lichide reglează apetitul, deoarece dacă organismul se simte amenințat de uscare, senzația de foame poate fi rezultatul. Apa de castraveți protejează împotriva uscării și oferă, de asemenea, câteva calorii. De asemenea, are un efect foarte bun asupra pielii : nutrientii intaresc celulele musculare si reduc inflamatia . Datorită vitaminelor A și D, apa de castraveți vindecă și mahmureala.

Luați un castravete englezesc sau doi-trei castraveți mai mici. Spălați-le bine, tăiați-le felii și puneți-le în 2–3 L apă, lăsați-le peste noapte. Apa va fi gata de băut în dimineața următoare. Poti aroma apa de castraveti cu felii de lamaie, menta sau capsuni.

Share:

Articole recomandate