Bunele maniere pentru copii

Bunele maniere în ringul de dans

Se spune că dansul este una din cele șapte arte care ajută ființa umană să-și exprime emoțiile, sentimentele și trăirile, iar prioritatea absolută în ringul de dans o au dansatorii, a căror corp poate zbura fără aripi.

Cu siguranță fiecare v-ați întrebat cel puțin odată dacă este bine să faceți dumneavoastră invitația sau este mai bine să așteptați. Pentru a face lumină la acest capitol în ajutor ne-au venit dansatorii Alexandra Andruh și Constantin Ciobanu, care de mai bine de 5 ani au acumulat experiență în Clubul de Dans Sportiv „Codreanca”, dar și în cadrul concursurilor naționale și internaționale unde au obținut doar locuri de frunte.

Fiecare dans rămâne o amintire însă pentru a fi o amintire frumoasă și de neuitat aceștia  vă propun câteva reguli de care trebuie să țineți cont neapărat.

 

Constantin și Alexandra sunt partenerii care trec prin viață în pași de dans. Sunt talentați, ambițioși, inteligenți și foarte muncitori. Aceștia au obținut zeci de premii, cel mai recent în cadrul Concursului Internațional de Dans Sportiv din Odesa unde au obținut locul 1.

 

Alexandra are 9 ani și este raza de soare a familiei Andruh, frumoasă și mereu zâmbitoare. Unde este Alexandra dăinuie energia pozitivă, prietenia dar și competitivitatea pentru că îi place să fie prima și cea mai bună în toate. Deși zilnic este implicată în diverse activități, aceasta face canto popular de la vârsta de 4 ani, iar de-a lungul anilor a adunat în palmaresul său zeci de diplome și trofee. Recent în cadrul Concursului Internațional #StauAcasășiCâștig a obținut premiu 1 și Premiul Special din partea Palatului Copiilor Sibiu pentru interpretare și ținută scenică.

 

Practică de 5 ani dansul și este pasionată și de matematică, astfel de 2 ani merge la Școala de Calcul Mintal Soroban unde anul acesta la Olimpiada Internațională a luat iarăși premiul 1.

 

Alexandra este o fire manierată și cochetă  care ne demonstrează că talentul merge mână în mână cu munca asiduă. Pentru a vă convinge cât de talentată, pozitivă, frumoasă și inteligentă este accesați piesa acesteia lansată de curând „Vino în lumea mea”.

 

Constantin Ciobanu este născut la 6 august 2012 și este un băiat frumos, inteligent,  talentat și plin de viață. Tinde să le facă pe toate și nu există lucru care să nu-i reușească.  Majoritatea timpului și-l dedică orelor de dans în Clubul de Dans Sportiv „Codreanca”.

 

Chiar dacă are multe activități în program și muncește foarte mult, acesta găsește timp și pentru alte pasiuni printre care se numără și fotbalul. Iar acest lucru se datorează unei bune organizări la care îl ajută părinții. Găsește timp și pentru prietenii din curte însă cea mai dragă îi rămâne surioara cea mai mică.

 

Responsabil și chipeș, Constantin se pregătește să cucerească nu doar lumea dar și fetele.