A născut la 66 de ani şi visează să devină bunică

A născut la 66 de ani şi visează să devină bunică

Adriana Iliescu a fost până la 29 decembrie 2006, cea mai vârstnică femeie din lume care a dat naştere unui copil, la vârsta de 66 de ani, şi a intrat în Cartea Recordurilor.

Fetiţa sa, Eliza Iliescu are deja 10 anişori şi nu este, totuşi, copilul său biologic, ţinând cont că ovul (şi sperma de asemenea) provine de la un donator anonim, iar Adriana Iliescu a fost mai degrabă o mamă purtătoare.

Povestea femeii a devenit ştire în întreaga lume şi a iscat mai multe constroverse referitoare la corectitudinea din punct de vedere etic a aplicării unui tratament de fertilizare după o anumită vârstă. Acum, la 77 de ani, Adriana Iliescu visează la ziua în care fetiţa ei o va face bunică.

"Sunt foarte apropiată de Eliza şi nu ştiu dacă aş mai putea avea un copil dacă într-adevăr s-ar pune problema. Eliza este plină de energie şi haioasă. Este un copil fericit. Este totul pentru mine. Nimic şi nimeni nu mai contează. Copilul este al meu şi asta este tot ce contează, dar, din punct de vedere medical, nu este imposibil să mai fac un copil. Nu fumez şi nu beau. Dacă trăiesc la fel de mult ca şi părinţii mei, Eliza va avea 20 de ani atunci când eu o să mor. Aşadar, cred cu tărie că mai am multe să-i ofer", a declarat Adriana Iliescu pentru Daily Mail.

 

Adaugă comentariu