Mame de Succes

Post

Elena Aleinova: sunt un exemplu pentru fetele mele

De la 8 ani a fost pasioantă de tenis, iar acum, după ce a lucrat ani buni în sfera de producere a ajuns să fie şefa secţiei de tenis de la clubul Niagara Fitness Club.

Citește articol
Post

Leontina Vatamanu: confesiuni cinematografice

E fiica regretatului poet Ion Vatamanu. O regizoare de excepţie, care recent a reuşit să dea viaţă filmului "Te iubesc, Ion şi Doina".

Citește articol
Post

Natalia Boboc: sunt aşa cum m-a făcut Dumnezeu

În 2008 a avut prima ieşire pe scena mare la Festivalul Internaţional "Mărţişor", iar între timp a reuşit să atingă mai multe culmi printre care se numără şi propriul CD.

Citește articol
Post

Aurelia Resepciuc: ştiu ce înseamnă să fii mamă de succes

Aurelia Repesciuc - soţie de primar, consilier orăşenesc, femeie de afaceri, şi tot ea mamă a trei copii.

Citește articol
Post

Iuliana Zaharia - mamă de prinţese!

Gestionează prima companie din Moldova ce oferă tehnologii ecologice şi econome în sistemul iluminatului stradal şi a participat şi la "Energy Globe" unde a obţinut distincţia "Ene

Citește articol
Post

Laura Manoli: sunt împlinită când citesc fericirea în ochii lor

Ea este cea care stă în spatele proiectului Laurette Flowers, iar coroniţele sale au ajuns chiar şi în SUA, Australia şi Franţa, fiind invitată să participe şi la un târg în Italia

Citește articol
Post

Natalia Doga: am învăţat să nu mai fiu geloasă pe muzică

Cum e să fii soţia unui geniu, la câte sacrificii este supusă de soartă, care este preţul triumfului şi al milioanelor de aplauze aflaţi din următorul interviu de suflet.

Citește articol
Post

Nadea Morari: sunt o femeie puternică care nu se teme de provocări

Bijuterille pe care le crează sunt purtate pe scenă, la întâlnirile de afaceri, la televiziune, iar altele au ajuns chiar şi în Franţa, Anglia, SUA.

Citește articol
Post

Tatiana Diacov: destăinuiri în faţa destinului

E o mamă de succes, o soţie iubită şi o bunicuţă îndrăgită. Nu are planuri de viitor şi susţine că viaşa e prea frumoasă pentru a ţine cont de agende încărcate.

Citește articol
Post

Victoria Lupu: Femeia care este întotdeauna alături de liderul puternic! Niciodată în spatele lui!

El – liderul Partidului Democrat, ea – conferenţiar universitar. O pereche inteligentă, puternică, romantică şi fericită.

Citește articol