Odoraș.

Odoraș.

Tedi

Cașcaval pane - simplu şi gustos!

Cașcaval pane - simplu şi gustos!

O rețetă pe cât de gustoasă pe atât și de simplă.

Ingredientele necesare:

  • Cașcaval
  • 2 ouă
  • Pesmet
  • Făină

Mod de preparare:

  1. Tăiem cașcavalul de grosimea unui deget.
  2. Batem puțin ouălele într-un bol.
  3. Luăm o felie de cașcaval și o dăm mai întâi prin făină, apoi prin ou, urmează pesmetul și iarăși oul și într-un final din nou pesmetul. Cașcavalul trebuie să aibă o crustă uniformă.
  4. Facem același lucru și cu restul feliilor de cașcaval.
  5. Într- cratiță sau într-o tigaie mai adâncă puneți ulei la încins în care adăugați pe rând feliile de cașcaval. Lăsați cașcavalul în ulei pentru aproximativ 2 minute până când feliile devin aurii. După ce scoateți cașcavalul din ulei așezați-l pe șervețele absorbante.

Cașcavalul pane poate fi servit alături de salate, crtofi prăjiți, piure etc.

 

Foto: andero-catering.ro

Share:

Articole recomandate