Soluția minune și economică pentru a spune „Adio!” răcelii, gripei sau durerilor de cap

Soluția minune și economică pentru a spune „Adio!” răcelii, gripei sau durerilor de cap

Scăderea bruscă a temperaturii ne poate da mari bătăi de cap în această perioadă. Odată cu frigul și umezeala de toamnă, imunitatea ne scade considerabil, și respectiv devenim mai predispuși infecțiilor respiratorii virale și ne îmbolnăvim mult mai des. Dar nu îți face griji, noi știm soluția pentru a evita aceste probleme de sănătate cu ajutorul unei metode naturiste și destul de economice.

Ce recomandă echipa revistei ODORAȘ ?

Remediu naturist, născut în îndepărtatul Regat al Tailandei și care mai mult de doi ani este prezent în farmaciile din Moldova: mini-inhalator (creion nazal) Peppermint Field, adică Câmpia Mentei.

Un dispozitiv cât degețelul, alcătuit din un simplu inhalator pentru a fi introdus în nas, la baza căruia se află un ulei balsamic cu o formulă specială din uleiurile de mentă, eucalipt, camfor, borneol. Doar se respiră ușor și nasul s-a desfundat. Partea a doua – un recipient cu același ulei balsamic, des folosit pentru a masa tâmplele în caz de dureri de cap sau oboseli, dar și pentru a trata o înțepătură de insecte. 

Acest remediu are un termen de 3 ani de valabilitate, deobicei se foloseste 3-4 luni, dar și prețul destul de accesibil (între 43 și 45 lei). În perioada sarcinii poate fi folosit doar după consultația cu medicul.

 

Având la bază balsamul compus din ulei de eucalipt, mentol, borneol, camfor, creionul nazal este conceput 2 în 1 (inhalator nazal plus un recipient cu ulei) și este utilizat:

- pentru prevenirea, profilaxia, dar și la tratarea afecțiunilor căilor respiratorii superioare cauzate de gripă, răceală, sinuzită, astm bronșic, pentru blocarea răspândirii virozelor;

- pentru a reduce oboseala, somnolența, pentru revigorare și mărirea puterii de concentrare;

- în cazul apariției mirosurilor neplăcute și răului de mișcare în transport, oferă o senzație de prospețime a respirației;

- recipientul cu ulei balsamic este des folosit pentru masarea aripilor nasului în caz de congestie nazală sau a tâmplelor și frunții în caz de dureri de cap, sau pentru a trata o mușcătură de insecte prin proprietățile sale antiseptice.

Dacă doriți să le încercați, în rețeaua de farmacii FELICIA și REMEDIUM (Tiraspol) există seturi cu testeri de uleiuri și inhalatoare thailandeze. Mai multe informații despre produsele Siang Pure puteți găsi AICI: Facebook.com/ThaiPower.md

Inhalatoarele pot fi găsite în farmaciile FELICIA sau comandate online pe www.ThaiPower.md!!!

 

Secretul creioanelor nazale Siang Pure, Peppermint Field Original și Peppermint Field Orange se bazează pe trei piloni: uleiurile esențiale de camfor, eucalipt și mentol, acestea fiind incluse chiar și în lista celor mai bogate parfumuri din lume. Menta este cea mai veche descoperire a omului ca o plantă bună pentru toate relele. Uleiul de camfor și cel de eucalipt sunt folosite în medicina antică chineză și aiurveda indiană sute de ani în urmă.

Uleiul de eucalipt – este un agent antiviral puternic, anti-răceală, antiinflamator și un excelent antiseptic. Anume acest tip de ulei ameliorează bronșitele, pneumoniile, tusea, răceala, gripa, sinuzitele și astmul.

Uleiul de camfor – este un alt component minune al inhalatoarelor datorită efectului său tonic excelent asupra întregului corp, și în special asupra plămânilor, asigurându-le acestora o mai bună ventilație. De asemenea, acest ulei cu un miros caracteristic ajută la depășirea chiar și a durerilor severe de cap și în caz de amețeli.

Uleiul de mentol – oferă în primul rând prospețime, dar pe lângă aroma revigorantă, este indispensabil în stadiile începătoare ale răcelii și guturaiului, eliminând eficient inflamația mucoase nazale. De asemenea, este binevenit și în cazul migrenelor.

De-a lungul timpurilor oamenii au folosit aceste ingrediente pentru a crea o sumedenie de remedii vindecătoare și cu siguranță cele mai eficiente, simple de utilizat, bine standardizate și adaptate la cerințele medicinei moderne – au obținut popularitate și apreciere în toată lumea.

 

Creionul nazal Siang Pure, Peppermint Field Original și Peppermint Field Orange sunt accesoriile esențiale și de prim-ajutor, care trebuie să se regăsească, în mod obligatoriu, în geanta fiecăruia dintre noi și în mini-farmacia de acasă.

- Inhalatorul este foarte economic și ușor de utilizat, unul îți poate ajunge pe o durată de 3-4 luni.

- Nu are contraindicații (cu excepția intoleranței la anumite componente) și nu creează dependență.

- Produsele Siang Pure au termen lung de valabilitate și un preț foarte accesibil.

Sunt certificate în conformitate cu standardele internaționale Good Manufacturing Practice for Medicinal Products (Bunele Practici de Fabricație pentru Medicamente) și aprobate de Centrul de Igienă din Moldova.

 

Prima prezentare și primul debut al acestui remediu în Republica Moldova a fost la evenimentul Odoraș : Șezătoarea Mamelor din vara 2016. Acum, după două sezoane reci și în ajun de perioada de vârf al răcelilor, vă recomandăm cu încredere produsele THAI POWER!

Adaugă comentariu