O femeie amenință cu judecata o esteticiană după ce i-a deteriorat pielea

O femeie amenință cu judecata o esteticiană după ce i-a deteriorat pielea

Cea mai simplă procedură cosmetică s-a încheiat pentru Milana Papchikhina cu arsuri profunde, un curs de reabilitare și o plângere penală.


Nasul femeii de afaceri este acoperit cu cicatrici adânci ascunse sub un strat gros de machiaj. Ea a vrut să îndepărteze cu laser vasele care apar în mod regulat din cauza soarelui puternic, deoarece de cele mai multe ori locuiește în Emiratele Arabe Unite.

„Am venit în Rusia și am decis să fac o procedură obișnuită într-o clinică din Moscova. Am dat peste un profil pe rețelele de socializare cu zeci de mii de abonați și recenzii pozitive.

Timp de o jumătate de oră fata a lucrat fără să aprindă lumina, nu a adus nici o lampă, când am întrebat dacă vede bine, mi-a răspuns că totul este perfect. Erau doar două vase, adică era aproape imperceptibil când te machiai. "

După 45 de minute, nasul Milanei a fost acoperit de arsuri. Esteticiana s-a grăbit să o liniștească și toate cele trei săptămâni după procedură a dat asigurări că totul merge conform planului. Ca urmare - 12 cicatrici. 

 

Acum Milana ar fi bucuroasă să-și întoarcă cel puțin fosta înfățișare. Medicii nu pot spune cât timp va dura reabilitarea.

Ușile de la subsolul salonului sunt încă deschise. În fiecare zi, pe pagina oficială a salonului sunt postate informații despre această procedură cu rezultate uimitoare. Prin urmare, avocații sunt siguri că problema trebuie rezolvată în cadrul legal. 

După ce a obținut rezultatele unei examinări independente, femeia de afaceri a trimis o cerere preliminară la clinică. Ea intenționează să primească despăgubiri nu numai pentru banii cheltuiți pentru tratament, ci și pentru lunile pierdute de muncă și contractele anulate. Ea nu se poate întoarce în Emiratele Arabe Unite pentru a patra lună din motive medicale.

Sursa: ntv.ru

Adaugă comentariu