Centrul Medical Promed (OftalmoCorrect)

str. Ion Creangă 24/1 (Buiucani); str. Miron Costin 13/1 (Râșcani)
022 71-92-52; 022 44-57-58
www.oftalmo.md; www.pro-med.md

 

În ultimii ani dezvoltarea tehnică în tratarea afecțiunilor oculare s-a accelerat extrem de mult, prin urmare în prezent, deținem o echipă medicală completă pentru fiecare  ramură oftalmologică,  cu o experiență vastă în oftalmologie la nivel internațional.

Pe parcursul a celor 12 ani de activitate am reușit să adunăm o echipă medicală de renume în componenţa căruia îi avem pe cei mai vestiți doctori în științe medicale,  ce şi-au obținut notorietatea si prestigiul prin performanta, profesionalismul  si dedicare in totalitate către pacienţi. De asemenea am reușit să implementăm tehnici noi și eficiente în tratarea  miopiei, și a afecțiunilor mai rare precum: keratoconul și keratitele.

Întreaga noastră activitate, inițial a fost consacrată în tratarea și profilaxia miopiei oferind pacienților noștrii cele mai eficiente și neinvazive metode de diagnosticare și tratament, astfel dispunem de echipamente medicale performante în determinarea viciilor de refracție  începând cu primul an de viață a copilului.

Metode de diagnosticare a miopiei disponibile în cadrul C.M.Promed (OftalmoCorrect)

 • Aprecierea acuității vizuale
 • Aprecierea computerizata a refracţiei si acomodaţiei
 • Aprecierea vederii binoculare
 • Examinarea fundului de ochi
 • Examinarea topografica a corneei
 • Ecografia oculara

C.M.Promed oferă o alternativa revoluţionară de corecţie a miopiei - lentila de noapte sau Terapia Refractivă. Este simplu și eficient, în timp ce dormi îţi corectez miopia, și ziua te bucuri de o vedere clara până la 100 % , fără ochelari, chirurgie  sau lentile de contact.                                                                   

Cu o experienta vasta în domeniul oftalmologic, C.M.Promed (OftalmoCorrect) a devenit un lider de necontestat în Terapia Refractivă, fiind primii pe piața R.Moldova care am adus lentila de noapte astfel dăruind posibilitatea celor mici să se bucure de o copilări frumoasă, fără griji și restricţii, fără intervenții chirurgicale invazive.

Rezultatele pentru corecția de noapte a miopiei sunt similare cu cele obținute în urma intervențiilor chirurgicale LASIK, sau PRK doar că este o metodă complet reversibilă ce nu implică  riscuri sau complicații.

Lentila de noapte Paragon CRT este cea mai eficienta metodă de tratare a miopiei la copii, ce oferă posibilitatea copilului tau de-a duce un mod de viață activ fară vizite nenumărate la medic, fară restricții și incomodități create de ochelari sau lentile de zi.

Avantajele lentilelor de noapte pentru copii.

 • Terapia refractivă elimină toate limitările în timpul zilei asociate cu purtarea ochelarilor și a lentilelor de contact tradiționale.
 • Libertatea în practicarea sporturilor acest aspect fiind foarte important, odată ce copii sunt obișnuiți cu un mod de viață activ și nu înțeleg  incomoditățile create de accesoriile suplimentare.
 •  Asigură utilizare lentilelor de noapte în timp util și adecvat , ceia ce nu putem spune despre ochelarii, copii adesea au tendința de a scote de pe ochii ochelarii în timpul zilei odată ce rămân fără supravegherea părinţilor.
 • Nu implică probleme psihologice pentru copii asociate cu purtarea ochelarilor
 • Copii și adolescenții nu vor fi nevoiți să facă corectarea vederii cu laser la 18-20 de ani.

Lentila de noapte Paragon CRT 100 este cea mai reală șansă de a opri miopia copilului tău.

Prețul consultației oftalmologice începe cu -170 lei

Profită de prețuri accesibile, într-un sistem privat, cu servicii calitative și scapă de grija rândurilor infernale. Sănătatea are prioritate!

 

Specialiști:

Eugen Bendelic – medic oftalmolog, Profesor Universitar, Doctor Habilitat în Științe Medicale

                    Vladimir Boișteanu – medic oftalmolog, Doctor în Științe Medicale, categoria superioară

                    Adriana Grițco – medic oftalmolog, Doctor în Științe Medicale, categoria superioară

                    Vera Chiriac – medic oftalmolog, categoria superioară

                    Elena Chisleacova – medic oftalmolog, categoria superioară

                    Irina Rotaru – medic oftalmolog, categoria superioară

                    Maria Botezatu – medic oftalmolog, categoria superioară

                    Elena Ceauș – medic oftalmolog, categoria superioară

                               

Investigații: examinări computerizate (biomicroscopie, refractometrie, oftalmoscopie, perimetrie, pahimetrie, topografie, tonometrie, biometrie, ecografie etc.), corecție optică (lentile de contact moi și dure, ochelari), monitorizarea complicațiilor oculare, fizioproceduri, intervenții chirurgicale, tratamente și proceduri cu laser.

 

Contacte: str. Ion Creangă 24/1 (Buiucani)

                 str. Miron Costin 13/1 (Râșcani)

                 Telefon: 022 71-92-52; 022 44-57-58

                 Site: www.oftalmo.md

                         www.pro-med.md

Prețul pentru o consultație: de la 170 lei până la 400 lei.

Galerie de imagini
image
image
image

Adaugă comentariu