Victoria Beckham – secretele siluetei perfecte la 47 de ani

Victoria Beckham – secretele siluetei perfecte la 47 de ani

În zorii zilei, când cei mai mulți dintre noi încercăm să ne mai bucurăm de câteva minute în plus de somn, Victoria Beckham aleargă deja pe bandă în sala de fitness din casa sa. Primele două ore ale zilei le dedică mișcării fizice, activitate care o ajută să reziste programului încărcat.

Victoria a declarat că rutina sa de exerciții începe între 5:30 și 6:00 dimineața cu o alergare de 7 kilometri pe bandă pe ritmuri variate, de la mers până la jogging și alergare susținută. „E singurul moment în care mă uit la televizor, așa că îmi văd de treabă. Durează 45 de minute”, a dezvăluit ea.

Urmează o sesiune de exerciții cu antrenorul ei personal, în sala proprie de fitness. „30 de minute de exerciții pentru picioare, 30 de minute pentru brațe, tonifiere și întreținere, apoi multe planșe”, a explicat designerul, adăugând că urmează această rutină fără zile de pauză, chiar și în weekend. În timpul săptămânii ea are, însă, grijă să-și facă timp pentru a-și duce copiii, Romeo, Cruz și Harper, la școală.

Victoria subliniază că această rutină este un lucru pozitiv pentru ea: „Face parte din ceea ce sunt acum și chiar îmi place.”

Pe lângă rutina de exerciții fizice, Victoria Beckham este foarte atentă la dietă. Ea a declarat că a luat în considerare să devină vegană după ce și-a scos familia la masă în oraș și au ales doar meniuri vegetariene, iar experiența i s-a părut interesantă.

La capătul celor două ore de efort cu care își începe ziua, micul dejun este compus doar din smoothie-uri verzi, cereale organice sau omletă cu somon și puțin oțet de mere.

Victoria a declarat că stilul său de viață i se pare „motivant” și a adăugat că nu vizează doar felul în care arată, ci și sănătatea sa mintală. „Contează cum te simți. Pe mine mă ajută să fiu pregătită pentru restul zilei”, a spus ea.

În plus, beneficiile pe plan mental sunt la fel de importante: „Îmi curăță mintea. Atunci îmi vin o mulțime de idei. E un moment în care nu stau pe telefon, nu sunt cu copiii, nu sunt cu David; pot efectiv să fiu singură”, a dezvăluit Victoria.

Sursa: andreearaicu.ro

 

Adaugă comentariu