Selena Gomez, dezvăluiri despre lupta cu depresia: Mi-a fost greu să fiu eu

Selena Gomez, dezvăluiri despre lupta cu depresia: Mi-a fost greu să fiu eu

În ultimii doi ani, Selena Gomez a fost preocupată mai mult de sănătatea sa mintală decât de orice altceva. În 2018, artista a suferit o cădere emoțională care a trimis-o la terapie, pentru a învăța să gestioneze mai bine depresia și anxietatea, scrie profm.ro

„Mi-am dat seama că mica mea lume este complicată, dar că imaginea de ansamblu este mult mai mare decât lucrurile pe care le am eu de înfruntat. Am probleme cu depresia și anxietatea și mi-a fost greu să fiu eu”, și-a început cântăreața mărturisirile.

Inițial, Selena s-a ferit să vorbească despre problemele sale pe social media pentru că a considerat că se află oricum într-o poziție privilegiată și că are o viață confortabilă și bună. Și-a dat seama, pe parcursul propriei lupte cu depresia, că o pauză de la rețelele sociale i-ar prinde bine.

„La un moment dat, Instagramul devenise întreaga mea lume, iar asta era foarte periculos. Să iau o pauză de la social media a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată pentru sănătatea mea mintală. Mi-am creat un sistem. Nici acum nu am pe mână parolele conturilor. Toată ura și comparațiile au dispărut din momentul în care am pus telefonul jos. Am clipe în care acele sentimente ciudate revin, dar am o relație mult mai bine cu mine însămi”, a declarat Selena Gomez.

Pe lângă renunțarea la timpul petrecut pe internet, Selena a apelat și la terapie, ceea ce a ajutat-o să găsească un echilibru. 

„Îmi place să fiu alături de prietenii mei, dar trebuie să mă asigur că eu sunt ok pentru a putea fi bine pentru alți oameni”, a povestit Selena Gomez, mărturisind și că a devenit mult mai deschisă în a aborda astfel de subiecte precum depresia și anxietatea.

Adaugă comentariu