Pierdere de sarcină, fertilizare in vitro sau mamă surogat – încercările prin care au trecut 8 vedete până și-au ținut bebelușii în brațe

Pierdere de sarcină, fertilizare in vitro sau mamă surogat – încercările prin care au trecut 8 vedete până și-au ținut bebelușii în brațe

Există multe celebrități care au devenit mame și care au în spate povești emoționante. Foarte multe vedete au fost nevoite să treacă printr-o serie de încercări până când au reușit să-și țină bebelușii în brațe.

Din ce în ce mai multe dintre vedetele care au rămas însărcinate după mai multe încercări au detaliat despre această experiență și au avut curajul să vorbească. Nume mari din industria filmului și nu numai, au făcut un pas în față și au povestit cu lux de amănunte despre cea mai tensionată perioadă din viața lor.

Mariah Carey

 

Interpreta a așteptat până după 40 de ani pentru a naște. Din cauza faptului că vârsta nu-i mai permitea să aibă un bebeluș pe cale naturală, aceasta a urmat diverse tratamente de fertilitate. Din păcate, Mariah Carey a fost nevoită să le repete și într-un final tratamentele au funcționat. A născut gemeni în anul 2011, dar până atunci a întâmpinat mai multe probleme de sănătate.

 

Kim Kardashian

 

Kim Kardashian se numără printre celebrități care au devenit mame. Vedeta a născut natural prima oară, dar la următoarea sarcină a avut câteva probleme. În 2013 a născut-o pe fetița ei North, dar când a decis să rămână însărcinată a întâmpinat mai multe probleme. Într-un final artista a reușit să-l aducă cu bine pe lume și pe Saint. Însă pentru ceilalți doi copii ea a optat pentru o mamă surogat.

 

Céline Dion

 

Céline Dion a suferit foarte mult când a decis că vrea să aducă pe lume un copil. După o serie de fertilizări in vitro cântăreața împreună cu partenerul ei de viață, Rene Angelil, au putut să-și țină în brațe puiul. Pentru artistă cea de-a două naștere a fost mult mai dificilă decât prima. După șase încercări de inseminare artificială eșuate și o sarcină pierdută, cuplul a fost răsplătit nu cu unul, ci cu doi bebeluși în anul 2010.

 

Chrissy Teigen

 

Putem spune că Chrissy Teigen a demontat miturile despre infertilitate de la Hollywood. A fost extrem de curajoasă și a găsit puterea să vorbească deschis despre această problemă. Vedeta împreună cu soțul ei, John Legend, au știut de la început că vor avea unele dificultăți în conceperea unui copil. Chrissy Teigen a completat lista vedetelor care au născut în 2015, aducând pe lume o fetiță superbă.

 

Beyoncé

 

Vedeta este cunoscută pentru piesele ei, dar doar câțiva oameni au știut până de curând detalii din viața ei privată. Artista a povestit acum câțiva ani că înainte de a o aduce pe lume pe micuța Blue Ivy a suferit mai multe pierderi de sarcină. Beyoncé a hotărât să fie mai atentă la nevoile corpului ei. Această schimbare a ajutat-o să dea naștere și gemenilor Rumi și Sir.

 

Nicole Kidman

 

În perioada în care era căsătorită cu Tom Cruise cei doi au decis să adopte doi copii. Totuși actrița este foarte familiarizată cu diverse metode de concepere a unui copil. Nicole Kidman a devenit mamă biologică alături de noul ei partener, Keith Urban. Atunci când a încercat să conceapă și al doilea copil, artista a mărturisit că experiența a fost una foarte dificilă, așa că soluția a fost o mamă surogat.

 

Gwyneth Paltrow

 

Primele două experiențe pentru actriță au fost minunate. Semnele de îngrijorare au apărut abia atunci când ea și soțul ei au decis să conceapă încă un copil. Gwyneth Paltrow a pierdut sarcina, experiență care aproape i-a pus viața în pericol, din cauza unor complicații medicale. Vedeta și-a dat seama că vârsta nu-i mai permite să aibă copii pe care naturală.

 

Halsey

 

Cântăreața are o situație cu totul specială. La numai 26 de ani aceasta a fost nevoită să treacă deja printr-o pierdere de sarcină. Artista a urcat în acele momente dificile pe scenă, pentru a nu-și dezamăgi fanii. Halsey recunoaște că a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale și că experiența a fost una foarte dificilă.

Sursa: catine.ro

Adaugă comentariu