Polina Gagarina o graviduţă activă

Polina Gagarina o graviduţă activă

 

Deşi încă păstrează tăcerea despre cea de-a doua sa sarcină, interpreta Polina Gagarina nu mai poate nega starea frumoasă, care pe zi ce trece se face tot mai vizibilă. Burtica artistei prinde contur tot mai mult.

Ţinutele scenice ale interpretei din Rusia au menirea să ascundă frumos graviditatea. Deşi o femeie însărcinată are nevoie de mai multă odihnă şi calm, Polina Gagarina sparge stereotipurile, aceasta este activă mai mult ca oricând.

Perioada este încărcată cu imprimări a emisiunilor de Revelion şi Crăciun, dar şi concerte pe care artista nu le ratează. Nu se prea grăbeşte să iasă în concediul de maternitate, rămâne în postura de jurat a show-ului televizat “Golos”. Nici la tocuri nu a renunţat, acestea completează frumos ţinutele sale scenice.

Reamintim că artista are un copil din prima căsătorie. În anul 2007 aceasta şi-a legat viaţa cu actorul Piotr Kislov cu care are un fiu, Andrei. După 3 ani de viaţă conjugală, aceştia au divorţat. În prezent, artista este într-o relaţie frumoasă pe care o afişează cu mândrie pe reţelele de socializare. 

 Foto: cosmo.ru; instagram.com

Adaugă comentariu