Noua sesiune foto a Xeniei Deli cu burtică alături de soț a stârnit nenumărate reacții negative: Zici că e bunicul!

Noua sesiune foto a Xeniei Deli cu burtică alături de soț a stârnit nenumărate reacții negative: Zici că e bunicul!

Frumoasa moldoveancă, Xenia Deli, se pregătește intens de cel mai important eveniment din viața ei, nașterea primului copil. Și dacă acum o săptămână ne arăta cum se menține în formă, făcând sport, ieri a postat două fotografii de la sesiunea foto profesionistă, de data aceasta însă alături și de viitorul tătic. Frumusețea cuplului în așteptarea minunii nu a lăsat indiferenți aproape 100000 de utilizatori instagram, apreciindu-i și adresându-le multiple felicitări. Totuși, foarte multe comentarii au venit și să o critice pe viitoarea mămică.

Deși pare a fi pe ultima sută de metri, felul în care arată modelul e tot mai admirat, iar aceasta se pare că nu lasă să treacă nici o zi din viața ei fără sport.

„Cea mai bună modalitate de a-ți păstra copilul sănătos, este să te păstrezi pe tine sănătoasă”, a scris viitoarea mămică.

Deși Osama Al-Sharif, soțul Xeniei, este și el un mare pasionat al sportului, iar la ai săi 64 de ani arată foarte bine, fotografiile din noua sesiune foto a familiei, ce capturează acest moment important al vieții lor, au stârnit un val de reacții negative:

„Tu și tatăl tău păreți atât de drăguți împreună”

„E frumoasă, dar el ... nici un comentariu”

„Acesta este viol, chemați autorităților”

„Credeam că e tatăl ei”

„Am crezut că e bunicul ei”

„Copilul când va crește, îl va numi bunelul”

„Ce moment admirabil al tatălui cu fiica sa înaintea nașterii nepoțelului.”, au fost doar o parte din comentariile ce îl critică pe bărbat, dar și pe viitoarea mămică.

Voi ce părere aveți?

Adaugă comentariu