Missis Rusia 2015 este mamă a 6 copii

Missis Rusia 2015 este mamă a 6 copii

Ekaterina Kirmel din Sankt-Peterburg a primit titlul de „Missis Rusia 2015”, mai mult decât atât, Ekaterina este mamă a 6 copii.

Are 37 de ani şi a absolvit 2 facultăţi: de inginerie şi programare. Cel mai mare fiul al celei mai frumoase femei din Rusia are 17 ani, iar cel mai mic – 4. Toţii copiii pe lângă şcoală şi grădiniţă frecventează diverse activităţi, iar asta nu o împiedică pe mama lor să aibă un mod de viaţă sănătos şi activ. Ekaterina este pasionată de dans, bodybuilding şi atletism. Mai mult decât atât Missis Rusia 2015 lucrează în calitate de inginer la compania de construcţii a soţului său, Vladimir.

„Pentru mine este important să le povestesc celor din jur despre frumuseţea de a fi mamă şi despre fericirea unei familii mari. Ar fi perfect dacă am putea cumva să schimbăm modul de a privi acest concurs.  Nu suntem nişte miss care îşi caută soţi,  ci ne dorim să vă arătăm că deja îi avem” – a menţionat Ekaterina.

Kirmel a dezvăluit faptul că deja a primit o propunere de a reprezenta Rusia la concursul „Missis World”, dar ea încă nu a dat un răspuns deoarece trebuie să ia o decizie cu toată familia.

Missis Rusia este un concurs de frumuseţe în care condiţia principală de participare este faptul că fiecare femeie trebuie să fie căsătorită, să aibă minim un copil şi vârsta cuprinsă între 22 şi 43 de ani.  

Sursa: starhit.ru

Foto: reporter-tv.net

Adaugă comentariu