La doar câteva zile după naștere, Nicole Cherry este criticată că nu alăptează la sân

La doar câteva zile după naștere, Nicole Cherry este criticată că nu alăptează la sân

Nicole Cherry răspunde reproșurilor din social media privind felul în care își crește copilul, apărute deja la doar câteva zile după ce a născut. Aceasta a adus-o pe lume pe fiica ei, Anastasia, pe 27 noiembrie, la vârsta de 22 de ani, iar acum artista a început să se confrunte cu toate problemele cu care are de-a face o proaspătă mamă.

Nu doar că trebuie să se ajusteze la o viață nouă și extenuantă, încercând să-și crească fiica așa cum știe mai bine, dar este și nevoită să facă față presiunii publice.

După ce a născut-o pe fiica ei, Anastasia, artista a dorit să-și țină fanii la curent cu schimbarea majoră din viața ei și a postat o fotografie alături de partenerul ei de viață și de fiica lor. Deși majoritatea celor care o urmăresc a reacționat pozitiv, transmițând felicitări și urări de bine, o parte din public s-a arătat imediat îngrijorată de faptul că artista își hrănește copilul cu biberonul.

Observațiile au condus, după spusele cântăreței, la o avalanșă de mesaje privind acest subiect. Nicole Cherry răspunde punându-i la punct pe fanii care consideră că au dreptul să se amestece în viața ei și să îi dea sfaturi nesolicitate despre cum să-și crească mai bine copilul.

Într-un material video în care apare purtând-o pe Anastasia la sân, Nicole Cherry răspunde exasperată fanilor care nu îi mai dau pace. „Calmați-vă cu sânul! Calmați-vă, vă rog. Nu îmi mai dați mesaje, vă rog!”, spune aceasta chiar în timp ce alăptează.

La puțin timp după naștere, Nicole Cherry făcea primele declarații privind venirea pe lume a fiice ei: „E minunată, nu că e a mea, dar e minunată! M-am topit, nu mai pot după ea! Doamne, ce frumos! Vă mulțumim pentru mesaje, am primit enorm de multe. Vă mulțumim pentru toate gândurile bune. Ne vedem curând. Suntem bine!”.

Sursa: elle.ro

Adaugă comentariu