(FOTO) Unde a mers în luna de miere Paris Hilton după nuntă

(FOTO) Unde a mers în luna de miere Paris Hilton după nuntă

Moștenitoarea imperiului Hilton trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. S-a căsătorit recent cu bărbatul vieții sale, Carter Reum, iar în prezent cei doi se bucură de o vacanță de vis într-o destinație exotică.

 

Paris Hilton s-a căsătorit în urmă cu aproape două săptămâni cu alesul inimii ei. Ea și Carter Reum au avut parte de o nuntă de poveste după o prietenie ce datează de 15 ani și o relație de aproape 2.

Așa cum era normal, după nuntă au plecat în luna de miere. Paris Hilton și soțul ei se bucură de o vacanță de vis într-o destinație exotică. Mai exact, Bora Bora. O lună de miere pe malul oceanului, sub razele calde ale soarelui.

 

Destinația este una preferată pentru iubitorii de scufundări. Activitate cu care s-au delectat și cei doi proaspeți însurăței. Așa cum era de așteptat, cei doi sunt cazați la un resort de lux.

Paris Hilton și Carter Reum nu au plecat singuri în luna de miere. Îi au alături pe părinții și frații lui Paris. Bora Bora se pare că este abia prima destinație.

Sursa: agentiadepresamondena.com

Adaugă comentariu