(FOTO) Cum arată acum Nicole Cherry, la câteva săptămâni după ce a născut

(FOTO) Cum arată acum Nicole Cherry, la câteva săptămâni după ce a născut

Nicole Cherry a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu aproape trei săptămâni. Artista a adus pe lume o fetiță căreia i-a pus numele Anastasia. Cântăreața are o relație foarte apropiată cu fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare și le dezvăluie mereu aspecte din viața ei personală, dar și legate de carieră, scrie elle.ro

Pe lângă adorabilele imagini cu fetița ei, Nicole Cherry le-a dezvăluit și că este mândră de cum se recuperează după sarcină, mai ales că a reușit să piardă considerabil din kilogramele acumulate în acea perioadă.

Vedeta a și filmat momentul în care proba mai multe perechi de jeanși, mândră fiind că aceștia i se potrivesc din nou.

„Am intrat într-o pereche de blugi măsura 36 și sunt foarte fericită. Înainte purtam 34, dar ăștia erau încă în garderobă. Sunt foarte fericită”, a spus Nicole Cherry pe InstaStory.

 

Cântăreața care a împlinit recent 23 de ani a povestit că a avut și primele probleme cu fetița ei, pentru că micuța suferă de colici, iar din acest motiv nu a prea lăsat-o să doarmă.

„A fost agitată toată noaptea din cauza colicilor. Cumva ea m-a serbat de la 12 noaptea. M-a lăsat trează să citesc mesajele. Mă miram cât de devreme se trezesc unii oameni”, a povestit Nicole Cherry.

Artista a avut o naștere ușoară și o recuperare la fel de ușoară. „Nu pot să zic că am avut o experiență traumatizantă, nici pe departe. Eu nu am simțit nimic. Efectiv m-am bucurat de fetiță. Nașterea în sine a fost frumoasă și perioada de după, la fel. Chiar m-am bucurat 100% de ea și nu am simțit nimic. A fost de ajuns să o privesc și am uitat de tot”, a declarat Nicole Cherry.

Întrebată cu cine seamănă micuța, Nicole Cherry a spus că aceasta a moștenit trăsăturile lui Florin, tatăl micuței și logodnicul artistei.

„Mă ajută foarte mult Florin, mă așteptam să fie grijuliu cu noi pentru că știam cum e cu pisica și o divinizează. Seamănă cu el. A stat la mine în burtă 9 luni, dar seamănă cu el. E fata lui tata, așa o să fie, sunt sigură. Eu mă bucur. Știu cât își dorea Florin să aibă o fetiță și chiar e o perioadă extrem de frumoasă de care ne bucurăm din plin”, susține artista.

Nicole Cherry a mai dezvăluit că mama ei este cea care o ajută cu micuța Anastasia. „Toată lumea fericită, în extaz, a venit prințesa acasă. Mă ajută mama mea, așa cum am spus și înainte că mama o să fie cel mai mare ajutor al meu și facem cu rândul. Mai dorm eu două ore, mai doarme ea două ore și tot așa. Ne dorim să nu fim epuizate amândouă și să putem face față”, a mai adăugat artista.

Adaugă comentariu