(FOTO) 20 de mame celebre care nu se tem să-și arate corpul după ce au născut

(FOTO) 20 de mame celebre care nu se tem să-și arate corpul după ce au născut

În urmă cu câțiva ani, era complet normal să vedem imagini cu vedete care arătau impecabil la numai câteva zile după ce au născut. Fără burtă, fără vergeturi, celulită sau cicatrici. Perfect coafate și machiate, proaspetele mămici păreau ca „scoase din cutie”. Nu este de mirare că foarte multe femei se comparau cu aceste imagini deloc realiste și se străduiau să țină pasul.

Din fericire, acest lucru s-a schimbat de-a lungul anilor. Tot mai multe celebrități vorbesc deschis despre ce înseamnă să fii mamă, ce înseamnă să naști și prin ce schimbări treci la nivel fizic sau emoțional.

Starurile au realizat că au puterea de a influența opinia publică, iar unele dintre ele au început să posteze pe rețelele de socializare imagini care arată realitatea așa cum este ea, fără machiaj, photoshop sau corsete modelatoare. 

Acestea vor să le arate femeilor obișnuite că este perfect normal să ai burtă care să se mențină luni bune după naștere și e perfect normal să te confrunți cu vergeturi, piele lăsată sau celulită după ce ai adus pe lume un copil.

Fotografiile în care vedetele își arată corpul exact așa cum este după ce au devenit mame le încurajează și pe alte femei să-și accepte corpul și să îmbrățișeze schimbările prin care trec. 

Descoperă 20 de vedete care nu se tem să-și arate corpul după ce au devenit mame:

Sadia Slayy

 

Ashley Graham

 

Pink

 

Katy Perry

Iska Lawrence

 

Hilaria Baldwin

 

Jessie James Decker

 

Gemma Atkinson

 

Hilaria Baldwin

 

Chrissy Teigen

 

Ashley Graham

 

Jamie Otis

 

Millie Mackintosh

 

Rachel Platten

 

Amy Schumer

 

Chrissy Teigen

 

Kourtney Kardashian

 

Audrey Roloff

 

Cardi B

Sursa: eva.ro

 

 

Adaugă comentariu