Feli își dorește să adopte un copil: Îmi asum lucrul ăsta

Feli își dorește să adopte un copil: Îmi asum lucrul ăsta

Feli Donose trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, fericirea pe care o simte de când a devenit mamă fiind aproape imposibil de surprins în cuvinte. Se simte mai împlinită ca oricând, iar familia i-a oferit liniștea la care a visat dintotdeauna. Artista a vorbit recent despre dorința de a deveni din nou părinte, mărturisind că intenționează să adopte un copil, scrie antenastars.ro

Fiica lui Feli Donose a venit pe lume în urmă cu trei ani, iar artista a dezvăluit că și-a îndeplinit cel mai mare vis. Micuța Nora Luna a adus multă bucurie în viața părinților săi, care de atunci se bucură de fericire și liniște.

Artista și partenerul său, Cătălin, formează un cuplu încă din anul 2017, iar relația lor a trecut prin multe momente dificile. Și-au început legătura la distanță, deoarece bărbatul locuia în acel moment în altă țara, însă în cele din urmă s-a mutat definitiv în România, unde a început o viață minunată alături de Feli.

Cum rolul de mamă a făcut-o atât de fericită, Feli a mărturisit că își dorește ca într-o zi Luna să aibă un frate sau o soră. Nu vrea să mai rămână însărcinată, dar intenționează să adopte un copil. Este conștientă că procesul este unul dificil, dar în viitor vrea să-și asume această responsabilitate.

„Eu acum, în momentul ăsta, și îmi asum lucrul ăsta, nu mai simt să mai vină așa, prin corp, încă un frate sau o soră pentru Nora. Dar îmi doresc să adopt. Încă nu simt că-i momentul, că nu știu cum se face treaba asta și dacă suntem pregătiți. Dar asta vreau să fac.”, a declarat Feli pentru Horia Brenciu.

Adaugă comentariu