De ce a plecat Radu Vâlcan în vacanță doar cu copiii mai mari. Adela Popescu: Am avut două zile doar eu și bebelușul

De ce a plecat Radu Vâlcan în vacanță doar cu copiii mai mari. Adela Popescu: Am avut două zile doar eu și bebelușul

Radu Vâlcan a organizat o minivacanță pentru băieții mai mari: Andrei și Alexandru. Soția sa, Adela Popescu a rămas acasă cu Adrian, fiu lor cel mic. Radu a optat pentru o vacanță la mare, unde s-a distrat de minune cu copiii. 

Prezentatorul a publicat mai multe fotografii pe rețelele de socializare și a menționat că cei mici sunt foarte încântați de această evadare.

 

„De Black Friday am câștigat un weekend cu copiii ăia mai mari, doar noi trei. Treziri de câteva ori pe noapte, pipi, caca, șireturile nu sunt legate bine, am uitat costumul de Spiderman acasă, vrem la mama, apoi e bine și aici. Adela, am văzut că te-ai apucat de o carte, așa, pe relax. Te iubim și… mi-e dor de tine, atât îți zic!”, a scris Radu Vâlcan pe o rețea de socializare.

 

Adela Popescu a profitat de faptul că a rămas singură acasă și s-a bucurat de momentele de liniște și relaxare.

„În lumina celor postate zilele trecute, soțul meu a hotărât că e momentul să meargă la mare, doar el cu băieții. Desigur, m-am opus, dar cine sunt eu să trec peste voia bărbatului. Așa că am avut două zile doar eu și bebelușul, în care am dormit la prânz, m-am uitat la «Sex and the city», am mâncat ce nu pot să mănânc cu soțul în casă: ouă în tigaie, salam, cârnăciori prăjiți, și cât ai clipi… m-au sunat că mai au 30 km și ajung acasă. Vă spun sincer, mă bucur nespus! :))))”, a menționat Adela Popescu pe Instagram.

Adaugă comentariu