Ce spune Gina Pistol despre al doilea copil: Cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu

Ce spune Gina Pistol despre al doilea copil: Cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu

Gina Pistol a vorbit despre al doilea copil. Vedeta și iubitul ei și-au lansat un nou canal de Youtube cu un interviu care i-a avut ca protagoniști chiar pe ei. Acesta a adus la lumină mai multe amănunte despre viața lor intimă, de când au devenit părinți. Ce spune însă despre posibilitatea de a deveni mamă pentru a doua oară.

Deși la prima vedere acum se descurcă minunat, lucrurile nu au stat mereu așa. Partenera lui Smiley a decis să facă o serie de confesiuni despre prima lună pe care a petrecut-o cu fiica sa.

Din punct de vedere emoțional, Gina recunoaște că a fost copleșită de sentimente. Fiind foarte vulnerabilă, vedeta a plâns adesea, dar de cele mai multe ori s-a ascuns de partenerul ei.

„Cum trăiește tatăl prima perioadă și cum trăiește femeia sunt două chestii foarte diferite. E mult mai ușor să fii tată.

Eu credeam că sunt pregătită, dar treci printr-o furtună hormonală, care te lasă un pic răvășită, te uiți în oglindă și nu te mai recunoști. (…) Plângeam pe urmă, când nu mă vedeai tu.

M-ai văzut plângând de foarte puține ori, dar eu plângeam de mult mai multe ori”, i-a dezvăluit Gina Pistol lui Smiley, pe Youtube.

Gina a mai spus că la început emoțiile negative și schimbările erau atât de puternice încât nu putea să simtă o conexiune foarte puternică între ea și Josephine.

„Ești un pic dezorientată, cel puțin în prima lună. (…) Mi-era drag copilul, dar nu simțeam cum simțeai tu, eu eram și cu operația …. Prin ce trece femeia în prima lună e foarte greu de explicat”, a mai adăugat vedeta.

Fanii au vrut să știe Gina Pistol plănuiește și o a doua sarcină. Vedeta spune că momentan se concentrează pe fiica sa.

„Când nu ai copil toată lumea te întreabă când faci un copil. E când un copil? După ce faci un copil, nici nu a prins bine… și al doilea copil când?

Stai să-mi revin după primul copil. Lasă-mă puțin. Nu știu…. al doilea copil când o vrea Bunuțul pentru că se știe foarte bine povestea noastră și cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu cu al doilea copil. Să ne bucurăm de micuță”, a răspuns Gina Pistol.

Sursa: viva.ro

Adaugă comentariu