Alex Velea a dezvăluit motivul pentru care Antonia nu mai poate să facă copii.

Alex Velea a dezvăluit motivul pentru care Antonia nu mai poate să facă copii.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi au împreună doi baieți superbi. Artista mai are o fetiță, cu italianul Vincenzo Castellano, care locuiește în Italia, împreună cu tatăl ei. Cu toate astea, cei doi și-ar mai dori încă un copil, însă starea de sănătate a Antoniei nu îi mai permite acest lucru, scrie spectacola.ro

Alex Velea a declarat că preferă ca iubita lui să nu își riște sănătatea.

„Sănătatea nu îi mai permite iubitei mele să facem al patrulea copil. Grupa de sânge nu îi mai permite treaba asta. Și cu siguranță copilul ar avea de suferit și nu vreau să se întâmple asta sau să riscăm. Și zic că avem trei copii…e ok”, a declarat cântărețul într-o emisiune la TV.

Fetița Antoniei trăiește în Italia alături de tatăl ei!

Chiar dacă Antonia a obținut anul acesta acordul legal ca Maya să poată veni în România s-o viziteze, din păcate fiica artistei tot nu poate locui alături de ea, trăind în continuare în Italia, cu tatăl și bunicii ei.

„E foarte frumoasă și talentată. Dansează și se uită pe Internet la tutoriale cu machiaj. M-a uimit”, spunea artista la un moment dat despre fiica sa.

 

 

Sursa foto: spectacole.ro

Adaugă comentariu