Adrian Ursu despre scandalul cu tortul Irinei Negară: Mi-a amenințat și insultat soția

Adrian Ursu despre scandalul cu tortul Irinei Negară: Mi-a amenințat și insultat soția

La finele săptămânii trecute pe rețelele de socializare s-a iscat o discuție inițiată de o proaspătă căsătorită care zicea că Irina Negară, soția interpretului Adrian Ursu, a lăsat-o fără tort de nuntă după ce nici nu i l-a făcut așa cum îl comandase. Până acum se cunoștea doar versiunea miresei, însă recent interpretul Adrian Ursu a reacționat printr-o postare pe Facebook menționând că a fost foarte greu să o convingă pe soția sa că trebuie să spună și versiunea ei.

În continuare relatăm ceea ce a scris interpretul, dar fiindcă a fost o postare foarte lungă, am intervenit ușor pentru a o scurta, fără a denatura sensul, plus am cenzurat cuvintele licențioase utilizate de ambele părți conflictuale:

 

Mi-a amenințat și insultat soția... Un mic citat: "Am să vă înec în Nistru!". Apoi își cerea scuze de la ea, îi pupa mâna și voia TORT! Detalii mai jos!

Îmi iubesc soția, o susțin în toate, mai ales în pasiunea de a face torturi! Ne ajutăm, ne dăm sfaturi și ne criticăm reciproc, luptăm pe diverse teme prin argumente. Ne-am contrat mult și pe acestă temă: Facem postare, ori nu? Eu ziceam da, ea nu. Eu da, pentru că unii aiuresc, iar alții nu știu adevărul și le e greu să o susțină! Ea nu, că nu vreau să te afecteze indirect. După ce o postare despre Irina și tortul ei au ajuns să fie subiect de reportaj la tv, am zis gata, ajunge! Încărcați-vă cu răbdare, că așa descriere mare nu am mai făcut vreodată, dar detaliile contează!

Aseară am scăpat de fierbințeala negativă de la calvarul prin care a trecut Irina, m-am detașat de comentariile răutăcioase și am simțit că sunt gata să descriu totul obiectiv, chiar de sunt soțul Irinei.

Câteva lucuri din start despre ea:
1. Niciodată nu s-a declarat patiser ori marele cofetar. Are o pasiune și face torturi și deserturi sănătoase. Din oricare o poate servi liniștit pe Maria-Andreea. De cîte ori i s-a propus să dea Masterclass-uri, a refuzat menționând că nu este marele patiser. Ea învață de la cei din Rusia, Ucraina, SUA, Franța...
2. Niciodată nu a tins să devină persoană publică, (vedeta, cum îi zic unii). Pot confirma toți reporterii/jurnaliștii care au apelat vreodată la ea/noi pentru interviuri, articole… Tare greu acceptă. Nu vrea publicitate, nu vrea presă. Dacă ai văzut-o la tv, atunci tot eu am rugat/insistat de 10 ori.
3. Dacă vreun reporter în vreun reportaj a declarat că torturile ei sunt delicioase ori cele mai bune, este părerea lor sinceră, neinfluiențată. 
4. Pentru cei ce cred că Irina e “doamna director” și doar primește comanda și altcineva le face, apoi află că Ea face tot! Ea cumpără produsele cele mai bune, cântărește, amestecă, coace, face crema, asamblează, decorează cu flori/fructe și tot felul de accesorii. Vara, în vacanță o ajuta sora. Au mai fost ajutori pentru câteva zile, dar toți pleacă: Italia, Franța, Germania… nu are cine lucra.
5. Muncește 7 zile pe săptămînă – 2 zile câte 4-6ore, 3 zile – 6-8ore și 2 zile – 15 ore pe zi.
Nu crezi, vino să lucrezi cu ea – măcar 5 zile din 7.

O mireasă a făcut o postare și tare multă lume a comentat, criticat, insultat, distribuit… fără să știe/aștepte detalii. După stilul majorității comentariilor (ortografie, mod de exprimare, conținut pe pagina comentatorului, poze, profile dubioase, profile vădit false...) m-am gândit că nu are sens de reacționat, că pe 90% nu-i interesează adevărul, dă-le ceva de criticat doar. 
Puțini au fost cei care au analizat obiectiv comentând gen: poate ar trebui să auzim/așteptăm și părerea Irinei… nu poate fi chiar așa… dar ce au făcut mirii, de s-a întâmplat așa.. a fost ori nu… … într-o situație de conflict, vina o au ambele părți…

IATĂ ISTORIA cu lux de amănunte!
În data de 6 septembrie am cântat la o nuntă la Villa Drago. Acolo am întâlnit prieteni, cumetri, am cunoscut cea mai modernă soacră mare, cu o chelari stilați, coafură și adidași comozi pentru dans, soacră mică tânără și frumoasă, de parcă era sora miresei, public puțin, diferit, dar tare receptiv. 
Cel mai important: Mireasa, era una dintre cele mai frumoase mirese văzute vreodată! Parcă era de pe coperta! Ea știa multe din melodiile mele. Tare plăcut. Am cântat cu ea și sora mirelui, am umplut instagram (instastories-ul) cu atmosfera superbă de la nunta lor. 
Mirele, cu un zâmbet sincer, cu o față de copil cu ochii înguști, vesel, a cântat, a sărit în sus și în final au rămas cu toții tare mulțumiți, fapt confirmat prin poze și video de la nunta lor.
Era atât de vesel acolo, încât am stat în loc de 45min, o oră și jumate. McMike “m-a oprit”, că deja trebuia să fie masa a 2-a. 
Toți au mulțumit… Mirele m-a petrecut, mi-a mulțumit sincer, ori aparent sincer. 
Până aici ar fi fost postarea mea pe 7 septembrie, dar altfel s-au aranjat lucrurile.

 

Când am plecat, am văzut că a ajuns și tortul făcut de Irina. Tare bine dispus am pornit acasă. Peste 5 min i-am scris un mesaj fotografului de la eveniment, Sergiu Bârcă: Te rog să faci poză la tort, cu mirii, cu mireasa… 
De aici, seara a luat o întorsătură la 180 de grade
Sergiu îmi răspunde că mirele face scandal și tu vrei poză?
…că Irina a greșit culoarea tortului.

De aici, obiectiv vă descriu tot ce s-a întâmplat adunând ce mi-a spus Irina fiecare 10 minute la telefon, apoi acasă, ce mi-a spus Ion, colegul ei care a adus tortul și multă lume prezentă pe teritoriul Villa Drago, cărora nu le dau nume, ca să nu îi implic în temă.

Mirele și-a exprimat indignarea că nu așa tortul cum trebuia, că ei au comandat altfel. Colegul care a livrat tortul i-a spus: nu vă faceți griji, acuș îi sunăm Irinei și se rezolvă.

Irina i-a explicat la telefon mirelui, ceea ce a explicat și miresei când a făcut comanda și oricui care transmite poză cu tort cu marțipan. Mai exact, Irina are deja un mesaj-șablon care îl spune tuturor celor ce vor să facă comandă de tort de acest tip - cu marțipan (pasta de zahăr de pe tort)

- Eu nu fac astfel de torturi, nu lucrez cu marțipan/pasta de zahăr, fac torturile din produse naturale, fără margarină, unt, premixuri (adaosuri artificiale) doar cu fructe, mascarpone, cream cheese …
La toți le spune să aleagă din tipul torturilor pe care le face ea, decor din torturile ei ori să descrie ce culori vor, ce decor va fi la eveniment și dacă au încredere și au selectat-o, atunci să lase la discreția ei.

Obiectiv o critic pe Irina: Nu întotdeauna are descrierea dolianțelor și promisiunilor în scris. Din lipsă de timp! Ea cu umărul ține telefonul, cu mâinile face tortul. Reiterez, lucrează singură, deocamdată, iar dacă de exemplu ai lăsat crema să se bată cu 30sec mai mult, poți s-o arunci.
O să adunăm echipă, dar e greu. Lumea nu vrea să muncească mult.


Irina, auzind că decorul nu le e pe plac, după o zi de muncă, pe la 23.00, s-a sculat din pat cu tot cu fetiță, a dus-o pe Maria-Andreea în 5min la bunici și a plecat de la Ialoveni la Villa Drago – 50km într-o direcție si apoi înapoi… Dar nu contează asta, important să fie mirii mulțumiți!

Același lucru am rugat-o și eu când i-am descris ce nuntă veselă și să facă tot posibilul.
Nici nu a reușit Irina să fie la jumătate de drum și am început ambii să primim mesaje de la cei de acolo: Ce s-a întâmplat? Mirele, nu mireasa, dar mirele umblă scrâșnind din dinți și se plânge la toți pe rând că tortul nu e așa, că le-a stricat Irina nunta, că… Citez: așa sărbătoare și asta a stricat totul… 
Ce fel de bărbat e acesta, care se jeluie, fățărnicește, face panică pe când totul la eveniment era superb, iar Irina pe drum spre ei.

De mine deja a început să vobescă cu totul altfel. Citez: 
- Bl**, eu de știam, nu-i dădeam lu aista banii… Iaca, o cântat și s-o **** repejor acasă!
Scuzați de ortografie, nu știu cum se scrie corect citatul!

Mie îmi venea să mă întorc înapoi, să mă uit la el în ochi, dacă nu îi e rușine mai ales că a fost așa un program reușit, cum au vrut ei: cu piese cu calancea, mai puține de muzică populară, piese în rusă să fie… Am cântat program dublu de ce am promis.

Lumea mi-a spus că nu are sens să vin, el e inadecvat deja. Poate de la amestecul de băuturi alcoolice. Se întâmplă, mai ales când la nuntă sunt barmani și cocktailuri diferite care dacă le amesteci, îți iau mințile.

Irina, venea cât posibil de repede spre ei, dar toate aceste mesaje, îi faceau clar descrierea tipului de barbat/tipului de mire: 
”Taaare îi plac” bărbații "panichiori", neorlăiți… miri exagerat de pedanți, care se pricep în tot. A mai văzut din aștia, dar în final era tot bine. Gustau tortul… și acum comandă tot mai des. Aici, era să fie altfel.

A ajuns Irina și deodată s-a apucat de treabă. Decora cu folii aurii tortul. 
Mirele în capul ei cu ton ridicat: doamna Irina, de ce s-a întâmplat așa, de ce nu e așa cum am vrut, de ce…?? 
Irina iar le-a explicat ca și la telefon, pentru că i-am spus miresei, eu nu fac torture din marțipan, eu fac în stilul meu… Spray-ul auriu peste cremă nu se aranjează cum e în poza voastră. Decât să arate prost, am hotărât să folosesc doar flori scumpe (o compoziție) în culorile decorului de la nunta voastra. 
Eu am considerat că așa design se va combina mai bine la stilul de la nunta voastră.

Ceea ce numesc  unii “specialiști în torturi” - echibană, e compozitie din Hortensie – 200 de lei bucata și alte flori și tipuri de verdeață, care în total costă mult.


Mirele a continuat la capul ei cu întrebări și pressing… ce să mai… om nătâng… 
Irina încerca să facă tortul pe plac, el îi făcea "capul dobă", ca și la invitați mai devreme.

Tot acest timp lângă ei se afla colegul Irinei care livrează torturile (prietenul familiei noastre, Ion). Văzând că Irina se stresează și nu poate lucra liniștit, a rugat mirele să n-o mai streseze și s-o lase să fac alt décor…


Aici a început "show-ul anilor 90": 
Mirele: CINE EȘTI TU? MRAZIULE, IEȘI AFARĂ! MARȘ N*** Mraziule, RÂSULE… IEȘI AFARĂ! Ieși afară…
Striga de parcă era nebun: VĂ ÎNEC ÎN NISTRU !!!!!!!!!!!!!!

?????????????????????????????????

Poftim? VASEA, ÎI ÎNECI ÎN NISTRU? Cine ești tu, Vasîli, să vorbești așa??!
Om inadecvat! Ochi tulburi, de parcă era nu doar a băut alcool.

Tot asta și altele perle Nu au încăput în postarea miresei despre tort și Irina, ori ea nu era acolo.

Ion, bărbat de 29 de ani, aprox 1.90m, cu un pumn cât doi de ai mei, abia s-a reținut să nu-l pocnească pentru așa insulte, amenințări… I-a spus așa:
-Potlogarule, eu lucrez cu Irina, doar ea îmi poate spune să o aștept afară sau aici! Cu tine dacă vrei, ne vedem mâine.
Irina, a insistat să plece Ion, că de nu, ar fi degenerat în bătaie.
Ce credeți că a făcut mirele dupa ce a plecat Ion? Striga ca un nebun la Irina drept de-asupra tortului, de-i sărea saliva peste tort, gesticula cu mâinile la Irina… de parcă s-o lovească…

Exact aici, Irina putea să se întoarcă, să strângă lucrurile și să plece.
Credeți că aici a urmat din partea Irinei “șocanta trimitere p..da masîii”? Nuuu, mai este un pic!

Mirele: De ce el m-a numit așa? Ce își permite el?

Irina, ca să-l liniștească, exact în acest moment, și-a cerut scuze, de câteva ori…

Mireasa nu-l putea liniști pe mire: Vasea, fata și-a cerut scuze… Fata nu-i vinovată că acela ți-a zis așa…
Vasea mai departe, tot așa a ținut-o, până i-a crăpat răbdarea Irinei și a strigat tare la el, exact cum a scris mireasa în postarea ei:
DU-TE ÎN P*** MĂSÎI !!!
Eu vouă tort nu vă fac!
...Multe femei ar fi început a plânge. Probabil asta ar fi ajutat mai mult, dar Irina e altfel, răbdarea ei are o limită.

Paradox! Doar expresia din popor si tonul Irinei, l-au oprit. 
Irina a început să strângă lucrurile!
Mirele: Domna Irina, eu îmi cer scuze… Doamna Irina, vă rog frumos…
Doamna Irina, da-ți să vă sărut mâna…

Mirele s-a schimbat la 180 de grade! Fiecare probabil a întâlnit așa oameni măcar o data. Acum strigă, peste 10sec își cere scuze, peste încă 2 min urlă… În 23 de ani la evenimente, am avut ocazia să văd de tot felul.

IRINA: DĂ-MI PACE!

MIRELE: DOAMNA IRINA, VĂ ROG FRUMOS… VĂ PUP MÎNA...
 

Irina, i-a întrebat pe ambii: vreți tort, ori nu? 
Da, vrem.
Atunci lasați-mă să lucrez.
MIRELE: NU VĂ LAS PÂNĂ NU VĂ PUP MÂNA!
Irina: dă-mi pace, duceți-vă la oaspeții voștri.

Într-un final i-a sărutat mâna și a plecat.
Mirele, care nu demult amenița, acum îi pupa mâna. 
Concluzii, singuri vă faceți.

Eu sunam fiecare minut Irinei, deja aiuream acasă că Irina nu răspunde… 
Când mi-a povestit asta la telefon, îmi venea să plec cu tot cu Maria-Andreea pe care o luasem de la bunica la miez de noapte. Să merg și să văd, cum mirele pozitiv și recunoscător, s-a transformat în ... 
S-o iau pe Irina de acolo.

IRINA A ZIS SĂ NU VIN cu fata pe drumuri, se descurcă singură. Deja i-a pupat mâna… parcă și-a revenit. Ce pot să zic, curajoasă femeie am. Multe femei, ar fi început a plânge, ar fi intrat în panică, multora le-ar fi tremurat mâinile și nu ar fi fost în stare să mai facă ceva. Ea cu nervii la pământ, a continuat.

Ne-am consultat ambii la telefon ce să facă. După ce m-am liniștit, nu administratorul cum a scris mireasa în superba postare, dar eu/noi am hotărât să facă tot ce-i stă în puteri ca să placă miresei… să le pună câte folii de aur pe tort vor ei, să facă tot doar să nu le dăm posibilitatea de a comenta urât pe internet.
Demult i-am zis Irinei: într-un an de când ai început, s-au adunat atâția invidioși (patiseri, pseudo-patiseri) mulți oameni răutacioși, fițoși, supărați pe tot, pe toți, care doar așa se pot manifesta… care asteaptă să toarne zoi, să critice, să insulte… Așa se simt ei puternici.
Încă de când Irina nu dă la nimeni rețetele ei, era văleu, d-apoi acum.
Lucru ce s-a demonstrat în scurt timp!

Continuăm: În 30 minute, decorul a fost refăcut.
Mirii au revenit și mirele iar întrebările vechi:
Da de ce așa? Da de ce s-a întâmplat la nunta noastră? Dar de ce aurul nu e ca pe poza care au găsit-o pe internet ei? 
Mireasa: Vasea, hai să luăm tortul, lumea așteaptă…
Mirele: Cât trebuie să achităm?
Irina: iată câte kg e tortul + suma pe livrare (transport Ialoveni-Villa Drago-Ialoveni – 100km) + topperul din lemn (inscriptia de pe tort 200lei) total 4000 de lei
O mică abatere - Informația pentru specialiștii de pe internet: tortul nu e sac cu cartofi. Se transportă în cutie specială pentru livrare torturi, ca să nu cadă, să nu se deterioreze, în cutie ermetică din plastic alimentar cu o țeavă din fier care străpunge tot tortul si îl ține fixat pe tot parcursul traseului. Pe drumurile noastre, lucru absolut necesar. Construcția, a fost inventată și patentată în SUA și costă foarte scump.
Apoi pe lângă transportare, dupa ce scoate fierul cu plastic din tort, trebuie să repari/astupi gaura, adică șoferul trebuie să aibă și aceste abilități sau să vină și un specialist cu el. Apoi cam 80% din cazuri, trebuie să aștepte ca mirii să primească tortul și până îl achită, trece o oră.
Pentru tot asta cu mașina șoferului, cât ar trebui să coste livrarea? 200lei/500/800lei?


Mirele: de ce e mai scump?
Irina i-a explicat.
Mirele: de ce e mai scump? El nu e așa cum trebuia…
Irina iar explică istoria de ce… și apoi sleită de nervi și puteri.
Irina: E munca mea, e timpul meu, kg mai multe, am adugat aur… flori scumpe.. așa vreau eu că atât costă!
Mireasa: Vasea, hai să luăm odată tortul și să-l dăm, oaspeții așteaptă…
Mirele: Katiușa, ție îți place tortul?
Ea: nu e așa cum am vrut eu, dar nu mai contează. Trebuie să dăm tortul!
El: Nu, nu…ian arată poza, cum trebuia să fie? ( circ, nu alta )
Irina intervine: Ekaterina, eu ți-am spus la telefon că nu fac așa torturi… am explicat???
Mirele: Aaa, Katiusha, a spus la telefon că nu va fi așa???!!!
Ea: Nu țin minte!!! 
Aici, o pauză toți tac… Irina așteaptă… și-apoi întrebă:
Voi vreți să luați tortul ori nu?
El: Nu, noi nu putem să-l luăm. Înțelegeți…
Mireasa și mai agitat și insistând: Vasea, plătește doamnei și ia tortul?
El ca un copil: Nu, noi nu putem așa. Noi am vrut…
Ea: Vasea, du-te tu acum la oaspeți și spune-le că nu avem tort.

Pauză…
Irina a înțeles că aici nu mai are sens de insistat, dacă nici mireasa/soția lui nu îl poate convinge.
Îl luați?
MIRELE: IA-ȚI TORTUL ȘI TE-I DUS!

A luat tortul și a urcat în mașină.
Mi-a răspuns la telefon... Eu am rămas șocat, am zis să se întoarcă și să-l dea, ca să guste lumea și să se convingă cât de bun e!
Irina: Adrian, pentru ce? Tu nu ești aici ca să vezi că nu are sens. El până a veni eu aici deja a criticat tortul și munca mea. El nu e adecvat. Ochii îi sunt tulburi parcă a fumat ceva sau băut mult…
Eu: Irina, lasă tortul! Achit eu tortul lor. Dacă el e așa, de ce să le dăm posibilitatea de a comenta?
Irina: Pentru ce să îl las, dacă nu vrea el? Să mai zică apoi că nici nu era gustos, Domne Ferește că s-a otrăvit… Să pună ceva în el, să facă o poză și să zică că uite ca era o țintă în tort… La cum l-am cunoscut eu, ar putea fi și așa.

Concluzii vă faceți voi, dragi cititori ce ați ajuns la final!!!
Irina are vina ei, dar acum analizați voi obiectiv cât de mult a greșit ea și ce trebuia să facă. Obiectiv, fără a insulta pe cineva, pentru că și mirele am văzut (sper) că treaz e om normal, adecvat, care la rândul său va învăța ceva din această istorie.
Repet: nimeni din oaspeți nu ar fi observat. Era un tort drăguț cu flori, iar când ar fi gustat, ar fi fost mega impresionați. Era de tipul preferat al meu.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

În continuare interpretul a făcut apel la cei doi miri să nu mai fie așa și cu alții, și a menționat că soția sa a învățat lecția, și deja va fi mai precaută în preluarea comenzilor.

 

Foto: faceboo.com/Adrian Ursu

Adaugă comentariu