Adela Popescu despre prima sarcină: Zile întregi am umblat cu varză în sutien

Adela Popescu despre prima sarcină: Zile întregi am umblat cu varză în sutien

Adela Popescu este însărcinată în ultimul trimestru, iar în câteva săptămâni, ea și Radu Vâlcan vor deveni părinți pentru a treia oară. Însă, vedeta a rememorat momentul în care a născut pentru prima dată și a publicat o serie de fotografii excepționale din perioada respectivă.

Adela Popescu este însărcinată pentru a treia oară și îl va aduce în curând pe lume pe cel de-al treilea băiețel. Alexandru, primul copil al Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan, a împlinit, frumoasa vârstă de 5 ani, iar actrița a rememorat într-un mod inedit nașterea primului ei copil.

Cu siguranță, multe femei se regăsesc în imaginile publicate de Adela Popescu pe pagina sa personală de Instagram. Imaginile, fără vreun fitru aplicat, redau cu exactitate viața de mămică. Naturalețea ei este unul dintre motivele pentru care oamenii o apreciază și îi urmăresc cu drag activitatea.

Adela Popescu și-a amintit cu emoție despre experiența primei nașteri. Aceasta a publicat ultima fotografie pe care a realizat-o înainte de a-l aduce pe lume pe Alexandru. De asemenea, actrița nu a ezitat să publice și o imagini în care are varză în sutien pentru că i se angorjau sânii.

 

„În noaptea asta, acum cinci ani, după o ploaie sănătoasă, plecam spre maternitate. Pe 11.06, la 11:06, îmi întâlneam marea dragoste, pe Alexandru. Am niște emoții diferite anul acesta. Tot ploaie, tot în așteptare, tot băiețel. Sigur că am scormonit puțin prin pozele din telefon făcute atunci și am făcut o selecție și pentru voi.”

Sursa: viva.ro

Adaugă comentariu