O familie cu 3 copii, în așteptarea celui de-al 4-lea, are mare nevoie de haine și produse alimentare

O familie cu 3 copii, în așteptarea celui de-al 4-lea, are mare nevoie de haine și produse alimentare

Ina Negruță, o internaută, a decis să facă un bine pentru o familie aflată în dificultate. În context, Ina a scris pe contul său de Facebook despre o femeie care suferă de epilepsie, dar care cea mai mare necesitate o are în hăinuțe pentru cei 3 copii și produse pentru bebelușul pe care îl așteaptă. Vă propunem să vedeți mai jos ce a scris Ina și să ajutați dacă puteți:

„Vreau să vă fac cunoștință cu Elvira, o mămică tânără din satul Voroteț, r. Orhei! Elvira are 3 băieți și un soț grijuliu, locuiesc într-o căsuță mică de la marginea satului. Este o femeie puternică și curajoasă, dar, cu regret, bolnavă. Elvira are epilepsie și foarte des are crize epileptice, care nu-i permit să lucreze și să ducă un mod de viață normal, așa cum visează! 

Din voia lui Dumnezeu, Elvira așteaptă al 4-lea copilaș, tot băiețel, chiar dacă medicii i-au spus că sarcina îi poate aduce probleme și mai grave de sănătate, Elvira nu mai are crize de când este însărcinată și asta o face fericită!  Este cuminte și liniștită, educată și la locul ei, dar o duc foarte greu.

Ion, soțul Elvirei, muncește ocazional, se străduie să câștige un bănuț la casă, dar mereu este insuficient, mai ales pentru o familie cu 3 copii mici... Locuiesc toți 5 într-o cămeruță! Pentru băiețelul din burtică, al șaselea membru al familiei lor, Elvira nu are nimic, nici pătuc, nici cărucior.

Ea nu știe că mă voi adresa la Dstră după ajutor, dar nu s-ar supăra dacă ar fi ajutată, fiindcă într-adevăr o duc greu, iar eu îmi permit să fac acest apel, fiindcă o ajut mai demult și azi am revăzut-o pe ea și copilașii ei...

Orice suport din partea Dstră - hăinuțe, produse alimentare, jucării, pătuc, măsuță pentru hrănit, cărucior mai ales, ar fi foarte, foarte binevenite!  Să facem un bine în mijlocul sărbătorilor de iarnă, să ajutăm această familie! Cine dorește să ofere orice ajutor Elvirei, cu mare plăcere îi ajut să realizeze aceasta!”

Băiețeii au 3, 5 și 7 ani.

O puteți contacta pe Ina pe contul ei de facebook accesând AICI.

Adaugă comentariu