Nepotul Regelui Mihai, Nicolae al României, joacă nunta curând. Invitația la eveniment este simplă și cu tentă regală

Nepotul Regelui Mihai, Nicolae al României, joacă nunta curând. Invitația la eveniment este simplă și cu tentă regală

Nicolae al României, fostul principe și nepotul regretatului rege Mihai se căsătorește în acest weekend, pe 30 septembrie. Tânărul se pare că așteaptă cu nerăbdare evenimentul căci se împarte pe rețelele de socializare cu detaliile din pregătire și chiar numără zilele când va deveni soțul Anei-Maria Binder. „5 zile până mă căsătoresc cu cea mai frumoasă fată!”, a scris el pe Facebook.

Şi, în aşteptarea marelui moment, fostul principe oferă detalii despre organizarea nunţii. Astfel, Nicolae şi Alina-Maria au făcut public şi formatul invitaţiei pe care l-au trimis atât rudelor, cât şi prietenilor şi invitaţilor lor din ţară şi străinătate. Din câte vedem, invitaţia a fost trimisă în urmă cu luni bune, poate chiar la începutul anului, de vreme ce data la care trebuia confirmată prezenţa de către invitaţi a fost 15 iulie.

Totodată, în subsolul invitaţiei este menţionat şi dress-code-ul evenimentului: rochie de zi şi pălărie pentru femei; uniformă, ţinută elegantă de zi sau costum de zi pentru bărbaţi.

Presa românească scrie că se preconizează un eveniment elegant, cu accente retro-royale, pe care România nu l-a mai văzut de multă vreme. Iar ieşirea la balconul Cazinoului Sinaia, locul recepţiei nunţii, îi va da acel aer de la marile case regale.

 

Sursa: click.ro

Adaugă comentariu